Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Ida-Viru maakond, Narva linn, Narva linn, Raudsilla 3

65 000 €

  • Tube 14
  • Seisund Vajab remonti
  • Kogupind 190.0
  • Korruseid majas 2
Raudsilla 3, Narva
Narva miljööväärtuslikus ja ajaloolises piirkonnas pakutakse kahekorruselist 4-ja korteriga maja koos seda ümbritseva territooriumiga. Unikaalseks teeb selle objekti juures on asjaolu, et otse vahetusläheduses asuvad sellised ajalooliselt huvitavad paigad kui Rootsi Lõvi park, maaliline Narva Joaoru puhkepiirkond koos Narva Hermani kindlusega mille vastas avaneb vaade Ivangorodi kindlusele, Narva Aleksandri kirik, Venemaa saatkond, Mainori ülikooli Narva õppehoone, ajalooline Narva raudteejaam ja palju teisi munitsipaal- ning riiklikke asutusi. Tasub juurde lisada et Narva Joaoru piirkonna arendamiseks on eraldatud Euroopa Liidu poolt suured summad renoveerimiseks tänu millele peaks lähiajal sinna kerkima kaasaegne jalutuspromenaad koos sinnakuuluvate uute ehitistega.
Pakutav hoone on täispalkmaja mida katab laudis. Maja ise on eelmise sajandi esimese poole ehitis milles asuvad 4 korterit. Esmase ülevaatluse käigus mingeid suuremaid hoone konstruktsioonilisi vigu märgata ei olnud. Ehitisel on plekkkatus. Enamus ehitise osasid vajavad kaasajastamist, kuigi hoone ise on hea soojuspidavusega. Igal korrusel asuvad 2 kahetoalist ahjuküttega korterit ning ühistualett . Igas korteris on olemas oma vesi ja kanalisatsioon ning köökides oma puitküttega pliit. Hoonel on olemas ka normaalkõrgusega pööningukorrus mida tulevikus oleks mõistlik kasutada samuti elamispinnana. Maja kõrval asuval territooriumil asub selline kena aed kus asuvad erinevad lilled , viljapuud ja põõsad. Maja juurde kuulub ka kaks väiksemat abihoonet kus saab hoida instrumente või küttematerjali.
Antud pakkumist võib käsitleda ka kui sellist tulevikku suunatud investeeringut kuna tänu oma asukohale, tuleviku väljavadetele ja soodsale hinnale sobib antud koht peale lisainvesteeringuid nii mõne ettevõtte esindushooneks või väiksemaks kodumajutuseks või rendipinnaks .

Domus Kinnisvara premeerib Sind kinnisvaraturu elavdamise eest! Saatke meile vihje oma tuttava kohta, kellel võib olla kinnisvara müügisoov. Me võtame temaga ühendust ning aitame selle müügisoovi ellu viia. Tulemusliku tehingu korral premeerime Sind meile saadetud vihje eest.

Kuulutuse number: 10887114

1585
Lisatud: 18.09.2021 03:44
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt