Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Infrapuna keraamiline küttekeha керамический обогреватель

320 €

Saadavus: mitu

  • Seisukord Uus
Tallinn

GPO Home S100 - 1000 W Infrapuna Keraamiline Soojendi

Tutvuge GPO Home S100-ga - võimas ja tõhus infrapuna keraamiline soojendi, millel on metallist korpus ja kaks soojenduspaneeli, mis on üksteisest 45 mm kaugusel. Soojendi mitte ainult ei säilita ruumis mugavat temperatuuri, vaid tagab ka ohutuse, vaikuse ja keskkonnasõbralikkuse.

GPO Home S100 tutvustab uusi standardeid soojendustehnoloogias:

  • Ohutus: Paneeli pinna temperatuuri elektrooniline kontroll tagab teie ohutuse soojendi kasutamisel.
  • Vaikus: Tänu elektromehaaniliste relee ja ventilaatorite puudumisele töötab soojendi vaikselt, luues teie kodus meeldiva atmosfääri.
  • Keskkonnasõbralikkus: Keskkonnale mitte kahjustavate ja hõlpsasti ümbertöödeldavate materjalide kasutamine muudab selle soojendi keskkonnasõbralikuks.

Kaks soojenduspinda loovad kiire õhu soojendamise ala, suurendavad kontaktpinda ja kiirendavad soojusvahetust. Ühendamiseks kasutatavad materjalid on täiesti mittetoksilised ja tagavad õhu täieliku isolatsiooni soojenduselemendist, mis muudab selle soojendi ideaalseks kasutamiseks magamistubades ja lastetubades.

GPO Home S100-l on ka IP43 kaitseklass, mis võimaldab seda soojendit kasutada vannitoas, garaažis ja muudes kõrgendatud niiskuse ja tolmusega kohtades.

Nautige hubasust ja soojust GPO Home S100-ga!

Kuulutuse number: 12128902

258
Lisatud: 28.11.2023 18:40
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt