Eesti

Integreeritav Kombiahi Electrolux (mikro+ahi)

200 €

Saadavus: 2 tk.

  • Seisukord Kasutatud
Tallinn

Lihtne ligipääs mikrolaineahjufunktsioonile, kestvuse näit, elektrooniline temperatuuri reguleerimine, lõpu näit, valitav kiirkuumutus, minutilugeja, ahju sisevalgustus sisse/välja, tegeliku temperatuuri näit, jääkkuumuse näit, jääkkuumuse kasutamine, lemmik küpsetusprogramm, funktsioonilukustus, kuumuta ja hoia, soojashoidmine 65C, keeled / tekst ekraanil, 90 retsepti/ automaatprogrammi (kaal), helisignaal, automaatne ahju väljalülitumine, lapselukk, programmi küpsetusaja näit, demonstratsiooniseade, temperetuurisoovitus, ajapikendus, kellaaeg, jooksevaja näitamine, Jooksevaja nullimine, veakoodid, seadista ja mine funktsioon, kellaaja väljalülitus.

Lisainfo:

Väga mugav kuskile üürikatesse kus vähe ruumi, saab mikro ja tavaahju 2in1. Ahjud on komplektsed, kõigis plaat ja rest nagu uuena tulid. Kaasas kinnituskruvid.

Kõik on pistikutega ja valmis kasutamiseks. Eesti/vene ja 28 lisa keelt. Välimuselt peaaegu nagu uued, sees on mingilmääral kasutusjälgi näha, aga korralikud ja viisakad. Testitud ja toimivad 100%. Vana mudel, maksis pea 700€, hetkel uus mudel väljas mille ainuke erinevus on värviline display puutetundlik, maksab 850€. Tegu on madalama ahjuga kui tavalised on- joonis pandud piltidesse. Kõrgus 45cm, laius standard. Hetkel saadaval selliseid veel 3tk. Korraga ostes leiab parema hinna. Asub pelgulinna alguses, võimalik korraldada transport kindlale huvilisele linnapiires. Kohapeal kontrollimise võimalus.

Kuulutuse number: 12613844

164 (+1 täna)
Lisatud: 14.05.2024 18:28
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt