Eesti

Järva maakond, Järva vald, Ülejõe küla, Neoandrese

95 000 €

  • Tube 5
  • Seisund Uusehitus
  • Kogupind 282.0
  • Korruseid majas 1
  • Maja materjal Puu
Neoandrese, Ülejõe, Türi vald, Järvamaa
Järva vallas on ootamas uut pere või talupidajat ülimalt hubane ja viljaka maapinnaga talu! Müüdav talu on korda tehtud nii, et seal oleks mõnusalt hubane elada nii suvel kui ka talvel, ja seda soodsate ülalpidamiskuludega!
Elamu suletud netopind on 282m2, koos katusealuste ja terrassidega. Kinnistu kogu suurus on 7427m2.


TUTVUSTUS JA PLANEERING
Elamus on avar köök, kus on võimalus valmistada toitu nii puudega köetaval pliidil kui ka elektripliidil selle kõrval. Toad on kõik eraldi ja samas ka läbikäidavad. Olemas on suur ja avar elutuba kust pääseb mahukale väliterassile. Üks suur magamistuba mille kõrval veel ka üks väiksem magamistuba. Tubade üksikutel seintel on lastud välja paista ka talumaja originaalsed palkseinad, mis on õlivahaga viimistletud. Toad hubased ja maitsekalt sisustadud. Elamus on eraldi sanitaarruum, mille kõrval on hoiuruumina kasutusel olev saunaruum, mis on hetkel välja ehitamata. Olemas on ka üks lisatuba, mis on hetkel kasutuses panipaigana. Seda saab soovi korral renoveerida ning ümber ehitada magamistoaks või eraldiseisvaks kabinetiks uuele perele! Elamu teist korrust on võimalik väljaehitada ning sellega tekitada lisa eluruumi pinda.

LIITUMISED / KÜTE
Elamusse on paigaldatud boiler. Vesi tuleb majja hüdrofooriga puurkaevust, mis asub kinnistul. Üle õhu levib Elisa internet. Küttelahendusena on elamusse paigaldatud õhksoojuspump, mis asub elamu külje peal. Samuti soojusallikana saab kasutada ka lokaalset kütet e. pliitahju, mis kütab ära neli tuba (igas toas on soojamüür). Koridoris ja dušširuumis on elektripõrandakütte. Tänu kütte lahendustele on maja küttekulud madalad. Samuti on elamu välisfassaad soojustatud ja kaetud puitvoodriga. Paigaldatud on ka väliseintesse värskeõhuklapid. Kogu elamus on uuendatud elektrisüsteem ja juhtmestik ning paigaldatud reoveeseptik imbkaevuga. Elamu sissepääsu ette ning elamu küljele on ehitatud terrassid.

HOOV JA KINNISTU
Kinnistu on hästi avar ning maapind on väga viljakas, mida saab kasutada aianduseks või loomade pidamiseks. Samuti on istustatud õunapuid, marjapõõsad ja ilupõõsaid. Elamu teine pool on kasutuses panipaigana kus saab hoida talveks vajaminevaid küttepuid, või kasutada garaažina. Kinnistul asub ka teine abihoone, mis oli kunagi olnud kasutuses loomalaudana. Abihoone seisukord on kehv, kuid vundament on väga tugev. Võimalik hoone mingis ulatuses taastada ja laudana/panipaigana/ööbimisasutusena uuesti kasutusse võtta. Kinnistut ümbritsevad maatulundusmaad ning samuti ülimalt sõbralik ja vaikne naabruskond. Kogu päeva ringselt saab nautida päiksevalgust ning värsket õhku! Kinnistul asub terrassi ääres ka bassein, kus pere saab nautida suviti ujumist ja grillimist oma sisehoovis!

PIIRKOND
Elamu paikneb Järvamaal, Ülejõe külas. Lähim pood ja raamatukogu asuvad Päinurmes, veidi kaugemal Koigi alev, kus on samuti pood, kool, lasteaed, raamatukogu ja perearstikeskus. Hästitoimiv bussiliiklus. Lähimad suuremad linnad on Paide ja Põltsamaa. Piirkonda jääb palju põnevat – Norra allikad, matkarajad, seene- ja jahimetsad, Põltsamaa piiskopilinnus ja veepark, Paide linnus ja SPA. Tartusse pääseb Tallinn-Tartu maanteed sõites. Tallinnasse jõuab vaid 1 tunniga!

Kui tekkis huvi ja soov tutvuda sellise erakorralise kohaga, siis võtke julgelt ühendust ja lähme koos vaatama!

Kuulutuse number: 12695283

143 (+3 täna)
Lisatud: 04.04.2024 19:15
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt