Eesti

Juhtmeta Lihatermomeeter UUS

25 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tartu

UUS`!

SHTALHST Juhtmeta lihatermomeeter.

Juhtmevaba grilltermomeeter on loodud teie liha temperatuuri kiireks ja täpseks mõõtmiseks. Temperatuuri mõõtmise sagedusega vaid 1 sekund korraga võite olla kindel, et teie toit valmib alati ideaalselt.

Bluetooth grilli termomeeter on loodud toetama nii Apple’i kui Androidi nutitelefone, nii et saad selle hõlpsalt telefoniga ühendada, et toidu temperatuuri mugavamalt jälgida. Rakenduse rakendus kannab nime PROBE TEMP ja selle saab alla laadida App Store'ist. Korraga saab ühendada ainult ühe seadme.

Roostevabast terasest ja kõrge temperatuurikindlast keskkonnasõbralikust plastikust valmistatud röstimistermomeeter veekindla sondiklassiga IPX7. Muuda oma grill targemaks ja turvalisemaks! Meie numbriline grilltermomeeter ühendub nutikalt, nii et saate jälgida oma liha temperatuuri reaalajas isegi siis, kui te grilli juures ei viibi.

Kuuma õhu fritüüri laadimisjaama sisetemperatuuri mõõturi grill on mõõtmetega 37,5 mm x 16,2 mm x 23 mm ja sellel on toiteallikaks USB Type-C liides. Vaid 5-10-minutilise laadimisajaga saab selle täielikult laadida ja täislaadimine võimaldab kasutada kuni 4 tundi.

Kuulutuse number: 12730530

47 (+2 täna)
Lisatud: 22.04.2024 18:30
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt