Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Juhtmevabad kõrvaklapid Marshall Major IV

125 €

  • Seisukord Kasutatud
Tallinn

Ideaalses seisukorras. Karp ja kogu komplekt.

Asun Pelgulinnas.

JUHTMEVABAD KÕRVAKLAPID MARSHALL MAJOR IV, MUST


SIGNATUURNE HELI
Major IV pakub Marshalli iseloomulikku heli, mida olete harjunud ootama. Major IV-s on üle 55 aasta teadmisi, mis tagavad plahvatusliku heli. Spetsiaalselt häälestatud dünaamilised draiverid tagavad mürisevad bassid, sujuvad keskmised ja säravad kõrged helid, mis tagavad rikkaliku ja võrratu heli, mida te ei taha kunagi välja lülitada.

80+ TUNDI JUHTMEVABA MÄNGUAEGA
Major IV pakub üle 80 tunni kestvat traadita mänguaega koos kiirlaadimisvõimalusega - vaid 15 minutit laadimist annab sulle 15 tundi kuulamist. Need on kõrvaklapid, mis on loodud tõeliselt pikaks ajaks.

JUHTMEVABA LAADIMINE
Major IV saab laadida juhtmevabalt, seega on nüüd lihtsam kui kunagi varem laadida ja minna. Saate kõrvaklapid korralikult laadimisalusele asetada ja kõrvaklapi matt silikoonist torustik tagab, et see ei liigu. Veeda vähem aega juhtmete segaduses laadijat otsides ja rohkem aega muusikat kuulates.

Karbis on kaasas USB-C laadimiskaabel. Juhtmevaba laadimisalus ei kuulu komplekti.

TÄIUSTATUD ERGONOOMILINE DISAIN
Major IV uus, täiustatud ergonoomiline disain tähendab, et muusikasse süvenedes on kümnes tund sama mugav kui esimene. Major IV kõrvapadjad on pehmemad ja sobivad paremini teie kõrva kujule.

MITMESUUNALINE JUHTNUPP
Mitmesuunalise juhtnupu abil saate mängida, peatada, vahele jätta ja seadme helitugevust reguleerida ning kõrvaklapid sisse või välja lülitada. Ka telefonifunktsioon on lisatud, nii et saate kõnele vastata, selle tagasi lükata või lõpetada mõne lihtsa klõpsuga.

JAGAGE OMA MUUSIKAT
Major IV 3,5 mm pistikupesa võimaldab sul lisaks sellele, et sa saad kõrvaklapid ühendada ja mängida ka siis, kui sul on vähe energiat, ka sõber saab sinu muusikat nautida. Muusika jagamine sõpradega on lihtne ja kiire.

IKOONILINE MARSHALLI DISAIN
Major IV ühendab täiustatud kasutusmugavuse klassikaliste Marshalli elementidega, et saavutada nii ikooniline kui ka uuenduslik disain. Uus klappklamber tähendab, et Major IV klapib kokku veelgi kompaktsemaks ning kõrvaklapid on kaitstud liigse kulumise eest. Sellel on tuntav ja tõhus juhtnupp, tekstuurne must vinüül ja Marshall-kiri, samuti vastupidavus, mis on vajalik igapäevaelu anarhia jaoks.

Kuulutuse number: 11860503

436
Lisatud: 19.02.2023 23:25
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt