Eesti

Kadri Kroon "Eesti memmede varjatud saladused"

19 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

Kadri Kroon "Eesti memmede varjatud saladused. Retsepte minu lapsepõlvest"

Kokaraamat eesti ja inglise keeles. Autor Kadri Krooni, sommeljee ja toidukultuuri asjatundja, inspiratsiooniallikaks on lapsepõlvelõhnad ja -maitsed, mis tekitavad õnnetunnet. Nende eest tänab ta ennast ja oma lapsi hoidnud-poputanud memmesid, kes perenaistena valitsesid puupliidi ääres, pajad auramas ja pannid särisemas. "Minu oma memme õpetas mind armastama kõhu kaudu, rituaalina taustaks laual valge lina, portselan ja lilled. Olen kogunud raamatusse memmede repertuaari isiklikud lemmikud. Lihtsad ja ausad toidud on raamatus ilma igasuguste viguriteta koos praktiliste salanõksudega asjade õnnestumiseks. Ikka selleks, et saaksime neid oskusi oma lastele edasi anda ning õpetada neid väärtustama põlvkondadevahelist sidet ja ühiseid toidutraditsioone.”

Suures formaadis, kõvas köites, 192 lk. Välja antud 2009. aastal.

Väga heas korras.

Kadri Kroon "Hidden secrets of Estonian moms. Recipes from my childhood"

Cookbook in Estonian and English.

Author Kadri Krooni, a sommelier and expert in food culture, is inspired by the smells and tastes of childhood, which create a feeling of happiness. For them, she thanks the moms who held and raised her children, who as housewives reigned over the wood stove, steaming cauldrons and sizzling pans.

"My mom taught me to love through my stomach, with white linen, porcelain and flowers on the table as a ritual background. I have collected personal favorites from my mom's repertoire in the book. Simple and honest dishes are in the book without any gimmicks with practical secret tricks to make things work. Still so that we can get these skills to pass on to your children and teach them to value intergenerational connections and shared food traditions.”

In large format, hardcover, 192 pages. Released in 2009.

In very good condition.

Kuulutuse number: 12324102

116 (+3 täna)
Lisatud: 18.04.2024 11:22
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt