Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Käekell meestele SKMEI, spordikell, veekindel

10 €

  • Seisukord Uus
Narva

SKMEI on selles hinnaklassis üks populaarsemaid kellamudeleid. See käekell sobib ideaalselt iga riietusstiiliga. Kvaliteetsed materjalid ja optimaalne funktsioonide komplekt tagavad kasutusmugavuse ja pikaajalise töö.

Kvartsi liikumine

Kella kvartsliikumine tagab kellaaja kuvamise täpsuse kogu tööperioodi vältel ning Jaapani aku tagab pika töötamise ilma seda välja vahetamata.

Korpuse materjal

SKMEI mudeli korpus on valmistatud hüpoallergeensest plastikust. Oma omaduste tõttu on see materjal vastupidav ja talub edukalt kulumist ka kõige aktiivsemal kasutamisel.

Löögiekraan

Ekraan on vähem kriimustustele ja muudele mehaanilistele kahjustustele vastuvõtlik.

Veekindel

Spetsiaalsed materjalid ja roostevaba teras, millest kell on valmistatud, on suurepärane kaitse niiskuse eest. Kella korpus on hermeetiline ja talub lühiajalist vette kastmist.

Käevõru materjalide kvaliteet

Käevõru on valmistatud hüpoallergeensest polüuretaanist ja kindlalt randmele kinnitatud. Ja tänu käevõru laiale reguleerimisvalikule muutub kella kasutamine väga mugavaks. Kella mehhanism on kaitstud roostevabast terasest korpuse tagaküljega!

Kinnituse usaldusväärsus

Klassikaline topeltpandlaga kinnis koos roostevabast terasest Tang Buckle klambriga hoiab käevõru kindlalt randmel ja hoiab ära juhusliku avanemise.

Taustvalgus

LED-ekraani elektroluminestseeruv taustvalgustus võimaldab teil aega teada ka täielikus pimeduses. Piisab nupu vajutamisest ja meeldiv roheline värv valgustab korraks sihverplaadi elemente.

Varustus

Kell - 1 tk., juhendamine

Kohaletoimetamine: Omniva, Smartpost, DPD

Kuulutuse number: 11638164

131
Lisatud: 02.06.2023 18:30
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt