Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Käekellad Garmin forerunner 235

100 €

Paku oma hinda

Tallinn

 

KUI SIND HUVITAB KAUP SIIS PAREM HELISTA 58520660 Ruslan

 

Müün kella hästi seisukorras, vähe kasutatud ja palju funktsionaalseid.

Jooksu kella GPS пульсометром randme

· Seade jälgib distantsi, tempot, aega, sagedust pulsi ja nii edasi

· Plug функции1: automaatne allalaadimine andmete rakendust Garmin Connect™, "live jälgimine", heli vihjeid, teatisi nutitelefoni ja avaldamine sotsiaalvõrgustikes

· Tracker активности2: seadmel on loendab samme, läbitud vahemaad ja kalorit päevas, samuti salvestab seaded magada

· Laadige alla andmeväljad, циферблаты, vidinaid ja rakendusi Connect IQ™

Pulss mõõdetakse randme

Kell Forerunner 235 koos пульсометром Elevate™ annavad pidev mõõtmine pulss randmel, mis võimaldab teil treenida ilma lindi sensor rinnal. Zone pulsi ja praegune väärtus pulsisagedust kuvatakse abil saate visuaalselt edasi anda värvi indikaator.

Reguleerige tunnid ja korja individuaalne treening

Iga sportlane oma koolituse taseme ja oma eesmärke. Liikuda selles suunas, et oma eesmärke allalaadimine seadmesse üksikasjalikud plaanid treeningu rakenduse Garmin Connect. Lisaks, te võite tasuta alla laadida täiendavad andmeväljad, циферблаты, vidinaid ja rakendusi Connect IQ.

Jooksmiseks ja mitte ainult

Sisseehitatud kiirendusmõõtur annab kauguse mõõtmine ja tempo jooksu ajal siseruumides või jooksulint ilma eraldi шагомера. Pärast treeningut seade toimib nagu tracker активности2, valguskasti sammude arvu ja kaloreid päeva jooksul. Kui sa istud ühes kohas kauem kui tund, seade ütleb teile, et on aeg püsti tõusta ja natuke soojendada. Mudel Forerunner 235 kooskõlas satelliiti GPS ja GLONASS, mis tagab kiire ja täpne arvutamine koordinaatide isegi paksu metsa või nii kõrged hooned.

See on lihtne. Punkt.

Täpne ja lihtne mõista skeemid, graafikud ja kaardid võimaldavad teil vaadata tegevused, jälgida edendamise eesmärgi poole ja alla laadida olulised andmed online rakendust Garmin Connect. Näiteks saab võistelda oma sõprade ja lähedastega arvu samme nädal ja võrrelda tulemusi reaalajas funktsiooni abil LiveTrack. Valikud traadita ühenduvus võimaldab vastu võtta метеосводки, ilmateateid ja teatisi nutitelefoni otse ühilduv seade Garmin.

Kuulutuse number: 9948817

132
Lisatud: 17.05.2020 13:58
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt