Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Kahi Wrinkle Bounce Multi palsam

35 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tallinn

Kirjeldus

Pulgavormingus multipalsam Wrinkle Bounce Multi Balm on suunatud niisutamisele, nahale sära ja läike andmisele ning on ka noorendava toimega.

Toote üheks põhiomaduseks on selle vananemisvastane toime, mille annab kompleks, mis koosneb 3 tõhusast koostisosast: Kala kollageen, Proteoglükaan ja PDRN. Kala kollageen on toitva toimega, Proteoglükaan on suunatud naha niisutamisele, PDRN, mis on lõhepiimast saadud biopolümeer, parandab naha elastsust ja tugevust.

Palsami eripäraks on ka fermenteeritud Jeju õlid (Schisandra õli, Sparrow õli, Jasmine gardenia õli ja Kurkum õli), mille kääritamiseks kulub 744 tundi. Need imenduvad kiiresti ja takistavad niiskuse aurustumist naha sarvkihist.

Pulgavorming võimaldab teil tööriista kasutada igal ajal ja sobivas kohas:

1) enne magamaminekut määrides ühtlaselt kuivadele nahapiirkondadele;

2) kuivade huulte niisutamiseks;

3) anda rangluudele ja õlgadele loomulikku läiget;

4) rabedatele juukseotstele (kandke toode eelnevalt sõrmedele, seejärel levitage toodet kahjustatud juukseotstele)

Rakendusviis

Pärast puhastamist, toniseerimist ja seerumi etappi kandke toodet õrnalt näole või muudele kortsude või kuivuse tekkele kalduvatele nahapiirkondadele (kael, ninasild, silmaümbrus, nasolaabiaalsed voldid jne).

Palsamipulka saab kasutada ENNE ja PÄRAST meiki.

Pärast meikimist kanna toodet õrnalt piirkondadele, mis vajavad niiskust ja sära.

Aktiivsed koostisosad

Koostis: päevalilleseemneõli, polüglütserüül-2-triisostearaat, kandelillavaha, sheavõi, magusa mandliõli, õunaseemneõli, oktüüldodekanool, mikrokristalne vaha, ecliptus prostrate ekstrakt, neemipuu lehtede ekstrakt, kaliibõli ekstrakt, lahustuv morsaõli /garcinia cambogia, riisikliiõli, sidrunheina puuviljaekstrakt, kurkumi ekstrakt, varblase juure ekstrakt, rapsiõli, tara vilja ekstrakt (caesalpinia prickly), klorella ekstrakt, punavetika ekstrakt, porgandiseemneõli, hüdrolüüsitud kollageen, vahukommi ekstrakt, porgandi ekstrakt, Tokoferool, adenosiin, vesi, butüleenglükool, 1,2-heksaandiool, beetakaroteen, tokoferüülatsetaat, etüülheksüülglütseriin, lahustuv proteoglükaan, naatrium-DNA, butüülhüdroksüanisool, lõhna- ja maitseaine, bensüülsalitsülaat, bensüülbensoüül, bensüülbensoüül, bensüülbensoüül, butüülfenaal Alfa-isometüülioon, gardeenia jasmiini ekstrakt.

Kuulutuse number: 11818300

187
Lisatud: 21.03.2024 21:50
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt