Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Karaoke Kaasaskantav kõlar JYX-69BT

80 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

Seisukord: uus.

  • Karaokemasin:sisaldab kahte juhtmevaba mikrofoni teie koduse karaoke jaoks. Seda on lihtne ühendada Bluetoothi, AUX-i, TF/USB-ga. See suudab salvestada heli voogesitusena läbi mikrofoni, kui USB/TF-kaart on sisestatud. Peale selle on meie suurepärased karaokemasinad rihmaga 100% kaasaskantavad! Sobib kaasas kanda igas vanuses inimestele. Nii saate igal pool karaoke mängida ja kõikjal oma fännide ees rokkida.
  • Bluetooth 5.0: uusim Bluetooth 5.0 kiip juhtmevaba voogesituse jaoks tagab kohese sidumise, millel on kiirem ühenduskiirus, stabiilsem signaaliedastus ja väiksem energiatarve. Ühildub Androidi mobiiltelefoni, teleri, iPadi, tahvelarvuti, arvutiga. See sobib perekondlikeks koosviibimisteks, siseruumides toimuvateks koosolekuteks, klassiruumis õpetamiseks, avalikeks kõnedeks ja väikesteks lavaetendusteks.
  • Multifunktsionaalne kõlar: seda kasutatakse karaokemasinana, muusikamängijana, PA-süsteemina, FM-raadiona jne. See on ideaalne valik koduseks karaokeks. 1/8-tolline (3,5-millimeetrine) aux-sisend on kaasas ka mitte-Bluetooth-seadmete jaoks sisseehitatud AM/FM-raadio. See suudab salvestada heli voogesitusena läbi mikrofoni, kui USB/TF-kaart on sisestatud. Et saaksite oma häält salvestada, kui vajutate mõnda aega nuppu REC.
  • Vilkuvad DJ tuled ja kõrged helid/bassid: meie toode looge valgustus, näidake enda ja oma jumaldavate fännide jaoks peatuvat esinemist ja olge karaokekuningas! Esiküljel olevad LED-tuled loovad pimestava valguse pilti, mis võib tekitada värvilise ja rõõmsa efekti. Sõltumatu kõrgete/basside reguleerimine muudab muusika valjuks, selgeks ja tugevaks, võimendab teie häält ilma heli moonutamata isegi suurema helitugevuse korral.
  • TWS-režiim: ühendades kaks stereosüsteemi, saate Bluetoothi ​​kaudu nautida True Wireless Stereot. See muudab bassi tugevamaks ja tasakaalustatumaks. Kõrge ja madala helikõrguse eraldamise tehnoloogia võib pakkuda optimeeritud heli, mis on selge ja kõlav.

Kuulutuse number: 11240661

94
Lisatud: 16.05.2022 21:33
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt