Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Kassipojad otsivad armastavat perekonda

10 €

  • Tõug Tõutunnistuseta
Viimsi, Viimsi vald, Harjumaa

Imearmsad kassipojad otsivad endale sõpru kogu eluks. Sündinud 5 juulil 2021. Isane kassipoeg on eriti julge ja taibukas. Ilusale oranžile kasukale lisanduvad valged käpad. Silmad on hetkel veel hallikad, kuid arvatavasti muutuvad oranžiks. Tema on tubli nurruja, kes rahustab ja vajadusel paneb ka magama :) 

Teine kiisutüdruk on must-valge kaunitar, kelle käpad, vuntsid ja mõned karvad kõrvade sees on valged. Silmad on hetkel veel hallikad ja ilmselt muutuvad. Ta on iseloomukas, rahulik ja samas väga mänguhimuline. Armastab mõnuleda inimese süles.

Mõlemad kassipojad söövad iseseisvalt kuiva ja ka pehmet kassipoja toitu. Väga armastavad jagada inimese toitu – kala- või kanaliha, vorsti, juustu, kohupiima… Tualetis käivad nagu kellavärk selleks ettenähtud kohas. Juhul, kui inimene läheb neist mööda, nad jooksevad järgi nagu koerakutsikad. Hea meelega mängivad ka inimesega. Kassipojad on kasvanud kasside peres, kes oskavad suhelda nii omavahel kui ka inimesega ja on muidu väga intelligentsed ning targad kassid. Mõlemad kassipojad on aktiivsed ja tahavad palju mürada. Kassipojad on valmis saama teie uuteks pereliikmeteks. 

Kuulutuse number: 10888980

791
Lisatud: 19.09.2021 16:50
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt