Eesti

Kasvuhoone Yota

456 €

Sisaldab KM

  • Seisukord Uus
Tallinn

Kasvuhoone „Yota“

Kasvuhoone Yota laius on 2 meetrit mis on optimaalne kahe peenra jaoks. Mõlemas kasvuhoone otsas on mugav uks tuulutusaknaga. Antud kasvuhoone on valmistatud tsingitud nelikanttorust mõõtmetega 20x20 mm

Kasvuhoone baaskomplekti pikkus on 4,1 meetrit ning seda on võimalik pikendada 2 meetri võrra. Vajadusel on pikkust võimalik muuta ka 1meetri võrra.

Kasvuhoone baaskomplekti kaared asvad teineteisest 1meetri kaugusel. Taolise kasvuhoone lumekoormuse taluvus on 160 kg/m2.

Soovi korral on kasvhoonele võimalik täiendavalt paigaldada lisakaarte komplekt(-id). Selle (need) on võimalik paigaldada teineteisest kas 0,68 meetri või 0,51 meetri kaugusele.

Kasvuhoonet on lihtne ise kokku panna.

 Kärgpolükarbonaati saab ühte rulli keerata (kõik lehed) diameetriga alates 60cm kuni 1,2 m,  pikkusega 2,1 m. Selleks, et kärgpolükarbonaadiga kasvuhoonet transportida, on vaja ülemise bagaažnikuga sõiduautot või haagis.

Kasvuhoonete tugiraamistikud on kompaktsed ja mahuvad sõiduauto bagaažnikusse. Kärgpolükarbonaati saab ühte rulli keerata (kõik lehed) diameetriga alates 80cm kuni 1,2 m,  pikkusega 2,1 m. Selleks, et kärgpolükarbonaadiga kasvuhoonet transportida, on vaja ülemise bagaažnikuga sõiduautot või haagis.Te võite kasutada ka meie kohaletoomise teenust.  

TULE JA VALI OMA KASVUHOONE!
TULI AEG OSTA VAJALIKUD ASJAD! 
Teid otab Suur Valik kasvuhooneid EDOKSI OÜ,KASVUHOONEMAJA

Te võite teha tellimuse,saada info paigaldamise kohta ja kohaletoimetamise kohta.

Võib ka osta kasvuhoone katte(polükarbonaat).

EDOKSI OÜ, KASVUHOONEMAJA

Kuulutuse number: 10664290

787 (+8 täna)
Lisatud: 09.04.2024 13:29
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt