Eesti

Kasvuhoone Strelka LUX 3

481 €

Paku oma hinda

Sisaldab KM

  • Seisukord Uus
Hüüru, Saue vald, Harjumaa

Kasvuhoone "Datšnaja-Strelka 3 LUX"

Täielikult on adepteeritud lume talveks,360 кg / 1м2 (2,25 м langenud lumi või 1,1 м paksendatud lumi). Uus võimas tsinkitud profiil. Karkassi kõrgus ideaalselt sobib kasvatamiseks kõrge kasvuga taimeid, aga laius optimaalne kahe viiru jaoks.

Kasvuhoone suurus „Datšnaja-Strelka 3.0 LUX“ :
Laius - 3.0м;
Kõrgus - 2.4м;
Pikkus - Kasvuhoone võib omada erineva pikkust 2m järgi.

Kasvuhoone „Datšnaja-Strelka 3.0 LUX“ polükarbonaadi alla on ette nähtud köögiviljade kasvatamiseks soodsa mikrokliima loomiseks aedades ja aiamaadel.Kasvuhoone karkass on valmistatud tugevast tsinkitud metallist. Kaetava krundi pindala sõltub kasvuhoone pikkusest. Paigaldatud karkassi kõrgus on 2,4m ,laius 3,0m. Kasvuhoone võib omada erineva pikkust 2m järgi.

Kasvuhoone sobiva pikkust savutatakse baasi mudeli juurde 2m,ostakse lisa pakendi " vahetükki" , mis teeb kasvuhoonet 2m. pikkemaks. Karkass on valmistatud tsinkrauast ning pannakse kokku poltide ja mutrite abil. Kasvuhoone kinnitatakse krundile, kaevades karkassi spetsiaalsed otsad maa sisse.Komplekti kuulub polükarbonaat(kasvuhoone katte) ja kõik vajalik kattematerjali kinnitamiseks.Kasvuhoonel on kaks sissepääsu – mõlemas otsas uks koos õhuaknaga. Õhuakna komplekteering toimub ostja tellimusel.



Karkassi jaoks täis komplekteerimisega koos pandud sidemetega ja külje sulgudega, maksimaalne lume koormus tekkib, kui lume kate on 360 кg 1m2 horisontaalselt maapinnale, mis vastab 2,25m langenud lumele ja 1,1m paksendatud lumele.

Kärgpolükarbonaati saab ühte rulli keerata (kõik lehed) diameetriga alates 60cm kuni 1,2 m, pikkusega 2,1 m. Selleks, et kärgpolükarbonaadiga kasvuhoonet transportida, on vaja ülemise bagaažnikuga sõiduautot või haagis.Te võite kasutada ka meie kohaletoomise teenust.

TULE JA VALI OMA KASVUHOONE!
TULI AEG OSTA VAJALIKUD ASJAD!
Teid ootab Suur Valik kasvuhooneid. Te võite teha tellimuse, saada info paigaldamise kohta ja kohaletoimetamise kohta.

Võib ka osta kasvuhoone katte(polükarbonaat).

EDOKSI OÜ, KASVUHOONEMAJA

Kuulutuse number: 10683771

1827 (+1 täna)
Lisatud: 09.04.2024 13:30
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt