Eesti

Kasvuhoone Alfa

471 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Hüüru, Saue vald, Harjumaa

Kasvuhoone "ALFA 20"

Kasvuhoone põhi võimalused:

- Antud kasvuhoone on valmistatud tsingitud nelikanttorust mõõtmetega 20x20 mm.

- Kiire ja lihtne montaaz.

- Lihtne lahendus vundamendile paigaldamiseks.

Tänu tsingitud nelikanttorule õnnestus vähendada detailide arvu, lihtsustada montaaži ja suurendada karkassi kandevõimet ilma hinda tõstmata. Kasvuhoone laius sobib kolmele peenrale. Kasvuhoone ülesehitus võimaldab paigaldada lisavarustust – külgmisi riiuleid istikute jaoks ja peenraservi. Tänu sellele on tegu uue perspektiivse mudeliga, millel on kõrge kvaliteet ja madal hind. Komplekti kuulub kattematerjal kasvuhoone kattmiseks (kihtplastik 4mm) ja kõik kattematerjali kinnitamiseks vajalik.

Kasvuhoone laius on 3 meetrit mis on optimaalne kahe või kolme peenra jaoks. Tegemist on kõige optimaalsema kasvuhoone laiusega. Mõlemas kasvuhoone otsas on mugav uks tuulutusaknaga.

Kasvuhoone baaskomplekti pikkus on 4 meetrit ning seda on võimalik pikendada 2 meetri võrra. Vajadusel on pikkust võimalik muuta ka 1 meetri võrra.

Kasvuhoone baaskomplekti kaared asuvad teineteisest 1 meetri kaugusel. Taolise kasvuhoone lumekoormuse taluvus on 60 kg/m2.

Kärgpolükarbonaati saab ühte rulli keerata (kõik lehed) diameetriga alates 60cm kuni 1,2 m, pikkusega 2,1 m. Selleks, et kärgpolükarbonaadiga kasvuhoonet transportida, on vaja ülemise bagaažnikuga sõiduautot või haagis.

TULE JA VALI OMA KASVUHOONE!
TULI AEG OSTA VAJALIKUD ASJAD!
Teid otab Suur Valik kasvuhooneid.Te võite teha tellimuse,saada info paigaldamise kohta ja kohaletoimetamise kohta.

Võib ka osta kasvuhoone katte(polükarbonaat).

EDOKSI OÜ, KASVUHOONEMAJA

Kuulutuse number: 10696207

1990 (+3 täna)
Lisatud: 16.04.2024 12:40
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt