Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Kell-peegel koos äratuskellaga, termomeetriga

12.50 €

Saadavus: 10 tk.

  • Seisukord Uus
Tallinn

4in1 - kell, äratuskell, peegel ja termomeeter ! Kõik ühes sensatsioonilises seadmes. Äratuskell on varustatud peegli esiküljega, mis kuvab teavet, näiteks kellaaega ja temperatuuri. Kompaktsed mõõtmed ja väike kaal võimaldavad seda reisile kaasa võtta. Ideaalne telgis magamiseks, kus peegli esikülg võimaldab teil teha kiiret meiki ja soengut. Äratuskellal on snooze-funktsioon - kui äratuskell heliseb ja kasutaja vajutab SNZ / LIGHT nuppu, siis see käivitub - viivitusaega saab individuaalselt reguleerida vahemikus 5-60 min.
NIGHT MODE - alates 18.00-st kuni 6.00-ni helendab seade väiksema intensiivsusega . See on eriti kasulik, kui me kasutame kella magamistoas ja me ei taha, et see kahjustaks meie silmi . Öörežiim lülitatakse sisse, muutes seaded ON versioonile. Lisaks öisele režiimile on võimalik heledust ka päeval käsitsi reguleerida.
2 TOITEVARUSTUSE VÕIMALUSED - seadmel on võimalus USB-kaabli abil voolu anda, siis süttib see pidevas režiimis. Toitub 3 AAA patareiga (ei kuulu komplekti), seadistus võimaldab 10 sekundit valgustust, mille järel see aegub. Taaskäivitamiseks vajutage lihtsalt SNZ / LIGHT nuppu. See säästab energiat - samuti ei ole vaja pidevalt uute patareide peale raha kulutada.
THERMOMEETER - tootel on võimalus mõõta temperatuuri antud ruumis; see kuvatakse Celsiuse või Fahrenheiti kraadides .
SPETSIFIKATSIOONID - korpuse värvus: valge; taustavalgustuse värvus: valge; toiteallikas: AAA (ei kuulu komplekti) / toiteallikas; aja formaat: 24 / 12h; temperatuur: ° C / ° F; mõõtmed (pikkus / laius / kõrgus): 8/8 / 3,5cm; kaabli pikkus: 100cm; komplekti kaal: 0,11kg; kaal koos pakendiga: 0,13kg.


SPETSIFIKATSIOONID

korpuse värvus: valge
taustavalgustuse värvus: valge
toiteallikas: (ei kuulu komplekti) / toiteallikas: 3x AAA (ei kuulu komplekti) / toiteallikas
aja formaat: 24/12 tundi
Temperatuur: ° C / ° F
mõõtmed (pikkus / laius / kõrgus): 8/8 / 3.5cm
kaabli pikkus: 100cm
kaal: 0,11 kg
kaal koos pakendiga: 0,13 kg


SISALDATUD

äratuskell
USB toitejuhe

Kuulutuse number: 11112143

545
Lisatud: 27.03.2024 11:26
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt