Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Kiili vald, Kiili alev, Padi tn 22

379 000 €

  • Tube 4
  • Kogupind 130.9
  • Korruseid majas 1
Padi tn 22, Kiili, Kiili vald, Harjumaa
Looduskauni, privaatse ja rahuliku elukeskkonnana kõrgelt hinnatud Kiili alevis, on müügile tulnud funktsionaalse planeeringuga, soodsate ülalpidamiskuludega eramu.

Elamuarenduse käigus on Mesika ja Padi tänaval valmimas 12 ühepereelamut.

PLANEERING
Detailideni läbi mõeldud planeering, kus on lähtutud eelkõige pere vajadustest ning nõudmistest funktsionaalsele ja mugavale ruumilahendusele.
Ühekorruselises eramus paiknevad ruumikas esik, avatud planeeringuga elutuba / köök, kolm magamistuba, garderoob, avar pesuruum koos tualetiga, leiliruum, eraldi tualettruum ning garaaž/tehnoruum.
Elutoast, pesuruumist ja magamistoast pääs 46 m2 suurusele, õhtupäikesele avatud terrassile.


KONSTRUKTIIVNE OSA
Eramul on raudbetoonist taldmikul, Fibo 3 plokkidest laotud lintvundament. Sokkel on soojustatud EPS 120 Perimeeter Pluss 150mm plaatidega ja viimistletud silikoonkrohviga.

Põrandate aluseks on liivakiht, millele on paigaldatud EPS 80 soojustusplaadid paksusega 150 mm. Sellele on valatud ehituskilel armatuurvõrguga armeeritud ja põrandaküttetorustikuga varustatud betoonplaat paksusega 100 mm.

Väliseinad ja kandvad siseseinad on laotud Fibo3 plokkidest paksusega 200 mm. Välisseinad on soojustatud EPS Silver soojustusplaatidega paksusega 200 mm, viimistluskihiks silikoonkrohv.

Siseseinad on matallkarkassil (66mm/mineraalvill vahel), kipsplaatidega kaetud ja siseviimistletud.

Katus on rajatud puitfermidele 45 x 145mm., fermide peal kile, distantsliist 25 x 50mm, roovitus 32 x 100 mm, katusekatteks Classic profiilplekk. Katuselagi soojustatud 500 mm paksuselt puistevillaga. Fermide all aurutõke, puitkarkass ja kaks kihti kipsplaate.

3 x klaaspaketiga puit-alumiinium raamidel aknad.
Garaažiuks terasprofiilidest, kaetud plekk-lamellidega, avaneb puldist.

Terrass on betoonpostidele toetuv, immutatud puidust talade süsteem. Katteks terrassilauad 28 x 120mm.

SISEVIIMISTLUS
Eluruumide põrandad kaetakse puitparketiga, seinad värvitakse ja paigaldatakse tammespooniga siseuksed.
Pesuruumi ja tualettruumi põrand ning seinad ja esiku ning garaaž/tehnoruumi põrand kaetakse kvaliteetsete keraamiliste plaatidega. Paigaldatakse seinale kinnitatavad tualettpotid ja dušisegisti. Esikusse, pesuruumi ja tualettruumi paigaldatakse süvistatud LED valgustid. Elektrikerisega leiliruum viimistluseks on termolepp.

Praeguses ehitusjärgus on kliendil võimalik kaasa rääkida siseviimistlusmaterjalide valikul!

LIITUMISED / KÜTE / VENTILATSIOON
Küttesüsteem baseerub ökonoomsel maasoojuspumbal. Eramul on sundtsirkulatsiooniga vesipõrandaküttesüsteem.
Hoone hea sisekliima tagab soojatagastusega ventilatsioonisüsteem.
Eramu on ühendatud tsentraalse vee- ja kanalisatsioonitrassi ning elektrivõrguga (peakaitse 3 x 20A). Luuakse optilise kaabli paigaldamise valmidus.

KINNISTU
Antud projekti puhul pakutakse kliendile juba lõpuni välja arendatud, terviklikku elukeskkonda.
Kinnistu ümbritsetakse aiaga. Maja ette paigaldatakse vertikaalse laudisega aed, jalgvärav ning automaatikaga avanev liguvärav. Kinnistu ülejäänud kolme külge paigaldatakse 3D keevispaneelidest piirdeaed. Sissesõidutee ja parkimisala kaetakse hoovikiviga, ehitatakse terrass ja paigaldatakse majanumber. Õue ala tasandatakse ning külvatakse muruseeme.

PIIRKOND
Kiili alev on roheline, turvaline ja lastesõbralik elukeskkond. Lühikese jalutuskäigu kaugusel asuvad Kiili Gümnaasium, lasteaed, Kiili valla noortekeskus, erinevad kauplused, spordirajatised, perearstikeskus, vallavalitsus ja ühistranspordipeatus. Kiili Gümnaasiumi juures asuvasse parki on loodud palju võimalusi aktiivseks tegevuseks nii lastele kui ka täiskasvanutele - välijõusaal, seikluspark, korvpalliplats jne.Talvel on pargis valgustatud suusarajad ja uisuväljak.
Mitmete muusikaerialade ja kunstiõppega saab tegeleda Kiili Kunstide Koolis. Osavõttu erinevatest laulu-ja tantsuansamblitest, käsitööringidest ning harrastusteatrist pakub renoveeritud Kiili Rahvamaja. Suurepäraseid sportimisvõimalusi pakuvad Kiili spordihall, välistaadion ja Kiili alevit Tallinna linnaga ühendav kergliiklustee.
Kurna eritasandiline ristmik tagab erinevatelt suundadelt kiire transpordiühenduse Tallinna linnaga.


Kuulutuse number: 11523415

51
Lisatud: 16.08.2022 18:09
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt