Eesti

Klaviatuuriümbris Samsung Galaxy Tab S

45 €

Paku oma hinda

Sisaldab KM

  • Seisukord Uus
Tallinn

Mitu vaatenurka – saadaval on 3-tasandilised vaatenurgad, klaviatuuri ümbrisega leiate parima nurga töötamiseks, õppimiseks ja nautimiseks.

Tööjõusäästlik tippimine – klaviatuuriklahvid on valmistatud kääralusega, mida tavaliselt kasutatakse professionaalsel äriklaviatuuril. Selle tulemusena pakub klaviatuur teile mugavat ja vaikset tippimiskogemust. Ideaalne valik koju või kontorisse.

Klaviatuuriga ümbris Samsung Galaxy Tab S7 FE ja S7/S8 Plus jaoks : mõeldud eranditult Samsung Galaxy Tab S7 FE ja S7+ /S8+ Plus jaoks. Ümbris ühildub ainult Samsung Galaxy Tab S8 plus & S7 FE 12.4" 2021 & S7 Plus 2020 (SM-T970/T975/T976/T978), minge jaotisse "Seaded", "Teave tahvelarvuti kohta" ja kontrollige enne "mudelit" number" ostmisel.

Premium Leather Surface – kaitseümbris ja klaviatuuri pind on valmistatud vastupidavast nahast ja diagonaalsete triipudega TPU-materjalist, pakkudes teile suurepärast puutetunnet ja teie Galaxy Tabi kompaktset kaitset.

Juhtige oma Galaxy Tabi puuteplaadiga – juhtmevaba klaviatuur on varustatud tundliku puuteplaadiga, mis võimaldab teil juhtida oma Samsungi tahvelarvutit mitme liigutusega. Puuteplaadiga klaviatuuriga ümbris muudab teie iPadi põhjalikult sülearvutiks.

Valgustatud & Bluetooth & taaslaetav klaviatuur iPadile – multifunktsionaalsel klaviatuuril on 7-värviline taustvalgus ja 3-tasemeline heledus, mis ühendub teie iPadiga Bluetoothi ​​kaudu, eemaldatav disain võimaldab teil kasutada klaviatuuri iPadi kaugjuhtimiseks igal ajal. 650mAh suure mahutavusega klaviatuur võimaldab pidevat tööaega kuni 220 tundi ilma valgustuseta, 6 tundi koos valgustusega, laadimist USB C kaabliga.

Kuulutuse number: 11914663

235 (+2 täna)
Lisatud: 01.04.2024 12:09
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt