Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Kodukoristaja osalise tööajaga

Palk määramata

  • Valdkond Majapidamisteenused ja puhastus
  • Töögraafik Osaline tööaeg
  • Väljamaksete sagedus Tunnipõhine tasu
  • Töökogemus Üle 1 aasta
Tallinn

Puhasmaagia OÜ otsib töökoormuse suurenemise tõttu oma naiskonda osalise tööajaga juurde usinat kodukoristajat (hiljem soovi korral saame koormust tõsta).

Uuel naiskonna liikmel võiksid olla juhiload+isikliku auto kasutamise võimalus (mitte omamine ei ole kandideerimisel takistuseks); varasem kogemus puhastusteeninduses või toateenindajana või sarnasel ametikohal.

Meie tiimi liige peaks olema puhtust armastav, kiire kohanemis-ja õppimisvõimega, iseseisva tööoskusega; mõtlemisoskusega; planeerimisoskusega, lojaalne ning sisemise motivatsiooniga tööd teha. Kandideerjal on vastupidavus füüsiliseks tööks ning oskab ka rääkida vene keeles.

Objektid on Tallinn/Harjumaa (majad-korterid- hoolduskoristused/suurpuhastused/aknapesud/triikimine).

Tööaega saab väga mugavalt jälgida meie töögraafikus (ka teleonis)

Me pakume uuele tiimi liikmele toetavat naiskonda, koolitust tööle asumisel, oma komplekti kaasaegsete materialidega objektidel töötamiseks, õigel ajal töötasu laekumist, ametlikku tööle vormistamist, sõiduauto kasutamise kompensiatsiooni (kuni 50.- kuus/olenevalt töötatud päevadest), 30.- tervisetoetust iga kuu ning 1x kvartalis 4 seanssi massaašisalongis uue tiimiliikme tervise toetamiseks. Palk kokkuleppel, olenevalt eelnevast kogemusest/koolitustest ja oskustest.
Tunnitasu on 100% läbiräägitav.
 

Kuulutuse number: 10796935

1016
Lisatud: 30.06.2021 16:30
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt