Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Kodulehe tegemine

Hind määramata

Tallinn

Lai valik teenuseid, mis tähes keerukusega internet projektide arendamiseks ja hooldamiseks.
Tellimuste täitmise professionaalsus ja individuaalne lähenemine.
Töö käigus moodustati 4 erineva keerukuse ja vastava hinnapoliitikaga projekti põhigruppis:
- lihtne koduleht;
- äri koduleht;
- veebipood
- unikaalsed internetiprojektid jne.

Meie tööd saab küsida privaatsõnumis!

Kõik kodulehed on:
- Mobiilisõbralik - Absoluutne standard tänapäeva veebimaastikul. Ilma selleta ei ole kodulehte üldse mõtet tegema hakata. Vähemalt 50% veebiliiklusest on juba praegu mobiilsete seadmete päralt.
- 100% rahuolu - Oleme valmis andma garantii, et töötame Teie kodulehega seni kuni olete täiesti rahul. Nii on meile kindlus, et oleme teinud Teile täpselt sellise kodulehe nagu näete Teie ja need kohad mida võibolla ei oska näha, aitame meie.
- Kvaliteet ja hind - Saame pakkuda head hinda ja kvaliteeti. Enne proovile panemist võib alati küsida tasuta konsultatsiooni ja küsida pakkumist, mis meie standardina on põhjalik.
- Lihtne hallata - Kodulehe tegemine ei peaks olema ainult selle valmis saamine, vaid seda peaks olema ka lihtne muuta. Saate enamus tegevustega ise hakkama – piltide lisamine, menüü ja linkide muutmine, tekstimuutused. Vajadusel lisame kaasa lühikoolituse videona, mis on tehtud spetsiaalselt Teie kodulehe jaoks.
- Tasuta konsultatsioon - Enne kodulehe tellimist saame Teie kodulehe vajadused välja selgitada, saame anda soovitusi mida jälgida.

Kuulutuse number: 11936256

136
Lisatud: 31.03.2023 08:58
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt