Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Kohvimasin Dr. Coffee C11

949 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tallinn

See butiik-stiilis kohvimasin on mõeldud kodudesse ja väikestesse kontoritesse. Kompaktsel ja stiilsel Dr. Coffee “C11” masinal on saadaval kuni 15 ühe nupuvajutusega retsepti, lai maitsevalik, 8 kasutajaprofiili, nutikas värviline juhtpaneel, vaikne toimimine ja lihtne hooldus. See on ideaalne valik neile, kes unistavad lojaalsest ja usaldusväärsest baristast otse oma kodu (või kontori) köögis!

15 JOOKI VAID NUPUVAJUTUSEGA

Puudutage lihtsalt joogi ikooni ja teie kohvimasin serveerib seda silmapilkselt. Valige ristretto, espresso, cafe crema, americano, cappuccino, latte, latte macchiato, macchiato, flat white, piimaga americano, piimaga espresso, soe piim, piimavaht või kuum vesi tee jaoks.

KOHV NII, NAGU SULLE SULLE MEELDIB

Kohandage oma kohviretsepte vastavalt oma eelistustele: muutke jahvatatud kohvi kogust, eeltõmbe kestust, portsjoni suurust ja joogi temperatuuri. Katsetage ja nautige jooke, mis on valmistatud täpselt nii, nagu teile meeldib!

AUTOMAATNE PIIMASÜSTEEM

“C11” uhkeldab täisautomaatse piimasüsteemiga, mille toru on ehitatud otse kohvitila sisse. Lihtsalt pange toru otse piimapudelisse (kuulub komplekti) ja vaadake, kuidas teie masin valmistab professionaalse barista väärilist piimavahtu.

8 KASUTAJAPROFIILI

Lisaks teile saavad oma äranägemise järgi retseptiseadeid muuta veel seitse kohvijoojat. Kohvimasinal on 8 kasutajaprofiili, millest igaüks võimaldab kasutajal luua oma isikliku joogimenüü.

7″ SMART CONTROL PANEEL

Seda kohvimasinat on eriti lihtne ja nauditav kasutada tänu 7-tollisele nutikale juhtpaneelile, mis näeb välja nagu tahvelarvuti. See juhtpaneel on varustatud ka spetsiaalse kattega, mis kaitseb ekraani inetute sõrmejälgede eest.

MAKSIMAALNE VÄRSKUS

Jahvatage iga portsjoni jaoks eraldi. Teie kohv saadetakse seejärel otse keeduplokki. Selle kohvimasina sisedisain on loodud viisil, mis tagab, et sinna ei jääks varem jahvatatud ubade jääke. Selle tulemuseks on tass kohvi, mis on nii värske kui üldse olla saab.

KERAAMILISED TERAD KÕRGEIMA KVALITEEDIGA JOOGI JAOKS

Lamedad keraamilised terad muudavad oad täiesti ühtlasteks graanuliteks, tuues esile nende ainulaadse maitse ja garanteerides kõrgeima kvaliteediga kohvi. Jahvatusastet saate oma maitse järgi reguleerida: valige 9 erineva jahvatuse suuruse valiku hulgast.

VAIKNE TOIMIMINE

Seadme keraamilised terad ja nutikas disain tagavad sosin-vaikse toimimise.

KOMPAKTNE JA STIILNE

Vaatamata suurtele ubade, vee ja kohvipaksu mahutitele võtab see kohvimasin vähe ruumi. Selle stiilne, kaasaegne ja minimalistlik disain tähendab, et see sobib igasse interjööri: asetage oma uus seade kõigile nähtavale kohale ja muutke see oma köögi keskpunktiks.

LIHTNE HOOLDUS

Automaatsed programmid seadme loputamiseks, keeduploki puhastamiseks, masina katlakivi eemaldamiseks ja piimasüsteemi loputamiseks muudavad selle kohvimasina hooldamise lihtsaks. Unustage kogu vaev ja nautige hõlpsalt valmistatud maitsvat kohvi!

KODUDESSE JA KONTORITESSE

Kuigi see kohvimasin on algselt mõeldud koduseks kasutamiseks, sobib see hästi ka väikestesse kontoritesse.

– Soovituslik portsjonite arv: 30 tassi päevas

– Kohviubade mahuti: 280 g

– Veepaak: 2 l

– Jäägianum: 15 portsjonit (1 portsjon = 10 g kohvi)

Kuulutuse number: 12277960

587
Lisatud: 20.03.2024 16:05
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt