Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Komplekt 90-104cm, Javerid 26, 27,28

10 €

  • Vanus 2-9 aastat (lapsed)
Haapsalu, Haapsalu linn, Läänemaa

Müün kõik koos. Kõik asjad on kantud meie piiga poolt kaks suve ja leidub kandmisjälgi. Samas on seljas  komplekt väga ilus ja päikese käes sillerdav ning erk. Defektid ei jää silma. Eelistan käest kätte, postiga ole ostus kindel. Kõik asjad on läbinud pleki eemalduse ja pesu. Palun loe infot!

* Javerid nr.26  esineb määrdumist, mis maha ei tule. Nr.27 ilusad kollased aga vasaku jala kumm natuke äärest lahti tulnud pesus. Mõlema kummidel esineb värvi kulumist, kollastel see tüüpviga. Lisaks tulevad veel kaasa korralikud kollased Javerid nr.28. Pildilt puudu.

* Tüllseelik 3-kihiline. Esineb omajagu kulumist ja paar rebenemist äärtel, ilmselt veidi kehvem kvaliteet. Aga kleidi all täidab oma rolli ja silma ei hakka.

* Kaela taha kinnitatav kleit, 2 nööbiga. Seljaosal ka kummisoonik ja pael, ees lips. Kleidil on peal litrid, millest muist on pesus maha tulnud. Tagumiku peal on hele plekk, seljas silma ei hakka. Tegin sapiseebiga pleki eemaldust aga maha ei tulnud kahjuks, riie õrnalt tooni võrra heledam.

Lisapilte saadan Fb Messengeri!

Kuulutuse number: 10380107

14
Lisatud: 21.11.2020 20:25
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt