Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Korter, 3 tuba

19 700 €

Paku oma hinda

  • Tube 3
  • Seisund Renoveeritud
  • Korrus 3
  • Korruseid majas 5
  • Maja materjal Tellis
Kohtla-Järve, Ida-Virumaa

Kalevi tänaval majas nr 16 asuv valgusküllane avar kolmetoaline korter number 77 on uute omanike jaoks täielikult ette valmistatud, et nad saaksid kiirelt sisse kolida ja mugaval elada. Seal on kõik vajalik rahulikuks mõõdetud eluks. Korter müüakse koos kogu mööbli ja tehnikaga, kõik, mida fotol näete, on hinna sees.

Korter 77 asub täüselt maja keskel, korter on talvel väga soe (maja on väljast soojustatud) ja kuna aknad avanevad maja mõlemale poole, võib suvel väga kiiresti õhutada ja korteris on alati värske õhk. Hommikul päike elutoas ja lastetoas, aga õhtul köögis ja magamistoas.

Korter on mugava planeeringuga. Suur külalistetuba, kus soovi korral saab sporti teha. Nišš suurema külmiku jaoks et pind optimaalseks kasutada. 2017. aastal renoveeritud puhas korter, korteris pole kunagi suitsetatud. Majas olevad torud on vahetatud. Korteris on väga soodne Wi-Fi interneti- ja kaabeltelevisioonileping kahe teleri jaoks, kus on palju kanaleid, ainult 10 EUR kuus. Magamistoas voodi on valmistatud eritellimusel, ei kriuksuta, ei loksu ega kunagi loksuma ei hakka. Voodi on optimaalse kõrgusega et asjad mis kappi ei mahu, võiks karbides voodi all hoida. Asjade ja jalgrataste hoidmiseks on olemas kelder. Majas on hea korteriühistu. Väiksed kommunaalkulud: talvel 120, suvel ainult 50.

Maja ees on mugav autoparkla. 100m majast Grossi toidupood. Teised poed (Maxima ja Rimi) kaa on korteri väga lähedal, samas väga lähedal on renoveeritud park, lasteaed ja kool. Vaikne rahulik piirkond. Mereni 4km. Johvi linn on 10-minutise autosõidu kaugusel. Mugav transpordiühendus, olemas on bussid ja marsruuttakso. 55km Narva linn, 40-minutise autosõidu kaugusel. Tallinnasse 143 km, millest 100 heal 4-rajalisel maanteel, võtab aega 1.40.

Eesti ja kogu Euroopa liidu praeguses ja tulevases majandusolukorras on korteri jaoks väga soodne asukoht, sest piirkond hakkab kiiresti arenema varsti. Korter sobib regulaarseks puhkuseks, üksildaseks tööks või epideemiate (nt COVID-19) läbi ootamiseks, aga ka romantiliseks puhkuseks või äritegevuseks.

Ära jäta kasutamata võimalust mugavalt ja mõnusamalt olla uus korteriomanik. Ootame Teid! Helista kohe!

Kuulutuse number: 9997673

5226
Lisatud: 31.05.2020 20:07
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt