Eesti

Korter müügiks, 4 tuba - Keskallee 25, Järve, Kohtl

45 000 €

Paku oma hinda

  • Tube 4
  • Seisund Renoveeritud
  • Korrus 3
  • Korruseid majas 3
  • Maja materjal Tellis
Keskallee 25, Kohtla-Järve, Ida-Virumaa

4-toaline saunaga korter kesklinnas otse omanikult

Müügiks avar ja hubane 4-toaline korter, mis asub Kohtla-Järve kesklinnas. Korter paikneb 3/3 korrusel ja on ka ainus korter sellel korrusel, tagades teile rahu ja privaatsuse. Kesklinnas elades on kõik vajalik käe-jala ulatuses: lähedal asuvad park, spordikeskus, jalgpallistaadion, välijõusaal, mitmed koolid, lasteaiad ja poed.

Korteril on palju potentsiaali. Ekspluateerimise jäljed on nähtavad. Paigaldatud on kvaliteetne Gustavberg ja Balteco sanitaartehnika. Sissepääsu uks on broneeritud ja tehtud eritellimusel. Paigaldatud on puitaknad topeltklaasidega. Siseuksed on valmistatud tugevast tammepuidust. Kogu mööbel korteris jääb uuele omanikule, mis tähendab, et võite kohe sisse kolida ja nautida uut kodu.

Korteris on elektriküte, mis võimaldab igas toas eraldi temperatuuri reguleerida, tagades maksimaalse mugavuse aastaringselt. Ruume iseloomustavad avarus ja loomulik valgus, muutes selle koha tõeliselt elamiskõlblikuks ja hubaseks.

Esik: Suur esik, mis tervitab teid kohe sisse astudes, pakkudes piisavalt ruumi jalanõude ja riiete jaoks.
Elutuba: Avatud ja valgusküllane elutuba, mis on ideaalne koht pere ja sõprade kohtumisteks. Siit pääsete ka rõdule, kus saate nautida värske õhu ja vaadet ümbruskonnale.
Köök: Praktiline ja varustatud kõige vajalikuga (Gaasipliit, nõudepesumasin, külmkapp, mikrolaineahi, riidepesumasin).
Magamistoad: Korteris on kokku kolm magamistuba, kus suuremas magamistoas on ilusa pargivaatega rõdu, millel saate hommikukohvi nautida. Igas magamistoas on voodi ja riidekapp.
Garderoob: Eraldi ruumina tehtud suur ja mahukas garderoob võimaldab hoiustada seal väiksemaid asju riiulitel, talveriideid riidepuu peal ja ka suuremaid asju nagu jalgrattad, vankrid ja tolmuimeja.
Vannituba: Avar vannituba on varustatud vanniga, dušinurgaga ja kõikide vajalike mugavustega.
Saun: Korteris on ka saun, kus saate lõõgastuda ja puhata peale rasket päeva.

Korter paistab silma hea planeeringu ja suurepärase asukohaga, mis muudab selle ideaalseks perele või neile, kes soovivad elada kesklinnas, kuid hoida end eemal suurest linnakärast.

Korteriga saab tutvuda kokkuleppel.

Kuulutuse number: 12536432

441 (+3 täna)
Lisatud: 25.04.2024 17:29
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt