Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Kõrvaklapid Apple AirPods Pro + MagSafe juhtmevaba laadimine

175 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

Kasutatud paaril korral, uuevääriline.
Aktiivne mürasummutus kaasahaarava heli jaoks, kõrvaldades muud helid, et saaksid keskenduda sellele, mida kuulad.
Läbikuuldavuse režiimiga kuuled, mis su ümber toimub.
Vendiavad aitavad tasakaalustada rõhku, nii et tundub, nagu poleks kõrvas midagi.
IPX4 Veekindlusstandard.
Ennekuulmatu maagia.

Väljapoole suunatud mikrofon tuvastab välised helid. Klapid AirPods Pro vastavad samaväärse mürasummutusega, blokeerides välise heli enne, kui seda kuuled. Sissepoole suunatud mikrofon kuulab su kõrvas soovimatuid helisid, mis samuti kõrvaldatakse mürasummutusega. Mürasummutust kohandatakse järjepidevalt 200 korda sekundis, et saavutada tõeliselt kaasahaarav heli ja et saaksid täielikult keskenduda muusikale, veebisaatele või telefonikõnele.

Kas tahad kuulda, mis sinu ümber toimub? Lihtsalt hoia all andurit varre küljes, et vahetada aktiivne mürasummutus läbikuuldavuse režiimi vastu, mis laseb läbi välised helid ja võimaldab kuulda ning tunda loomulikke helisid, näiteks kui kellegagi vestled.

Helikvaliteet - kõik, mida kuuled, on enne­kuulmatu.
Naudi parimat helikvaliteeti Adaptive EQ abil, mis automaatselt kohandab muusika su kõrva kujuga.

Võimas bass antakse edasi spetsiaalse vähe moonutava madalate sageduste kõlariga. Sissepoole suunatud mikrofon kuuleb helisid nii, nagu sina. Klapid AirPods Pro viimistlevad heli, kohandades selle keskmisi ja madalaid sagedusi. Võimendi toidab helipead, mis eemaldab taustamüra ja töötab H1 kiibiga, et juhtida kuulamistaset. Ülimalt efektiivne, suure dünaamikavahemikuga võimendi pakub puhast, uskumatult selget heli, pikendades ka aku tööiga.

Esitus ja kujundus - diip kiip.
Tehnikat täis, kuid siiski kompaktsed AirPods Pro klapid on ehitatud meie System in Package alusel – selle keskmes on H1 kiip, mis paneb kogu selle maagia tööle. Apple'i H1 kiip kasutab 10 helituuma, millega luuakse uskumatult madal helitöötluse latentsus, mis omakorda võimaldab reaalajas mürasummutamist. System in Package põhimõttel on loodud väga täpne kujundus, kus iga komponendi asukoht põhineb inimese kõrva kujul – maksimeeritakse mugavus, sobivus ja stabiilsus.

Apple AirPods Pro + MagSafe Täisjuhtmevabad kõrvaklapid!

Kuulutuse number: 11721762

340
Lisatud: 10.04.2023 11:55
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt