Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Korvpallilaud,

699 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

Korvpallilaud, seda ühendab kasutusmugavuse, kvaliteedi ja disaini!

Kasutajasõbralik; kiire kõrguse reguleerimise süsteemiga

See on unikaalne süsteem, mis võimaldab korvi kohandada paari sekundiga. Sa tõmba juhtnuppu ja rohelist käepide, ning lükkad süsteemi soovitud kõrgusele. Automaatne lukustamine. Ja seal on ka veidi vajalik jõudu, mistõttu isegi lapsed saavad reguleerida õiget kõrgust. Nii saab valida õige kõrgus igal ajal.

Korvpallilaud on reguleeritav viiele erinevale kõrgusele:

230cm / 245cm / 260cm / 285cm / 305cm

Lihtne kasutada; saab kergesti liigutada

Kaasaskantav korvpall on varustatud unikaalse liikuva raamiga, sisaldavad vastukaalu. Kui te kasutate "normaalset" liikuvat süsteemi, siis sageli peab esimesena kallutama kogu süsteemi enne, kui seda saab liigutada. See ei ole lihtne ja mõnikord isegi ohtlikuks, kindlasti lastele. Raam on varustatud kolme (3) rattaga ja saab hõlpsasti liigutada kallutades. Pööratav ratta ees teeb lihtsaks reguleerimise .Eesmise käepidemega saab seda liigutada ja süsteem liigub veelgi lihtsamaks. Isegi lapsed saavad sellega hakkama

Kaal

Raam on varustatud ilmastikukindla kattega, mis saab sulgeda ja kus on raami raskused. Vastukaal tädetakse liivaga, et süsteem seisaks kindlalt. (55kg iga liivakott). Kokku on raami-kaal on umbes 165kg. Erinevalt teistest süsteemidest, millel on plastikust alus veega täidetud, Selle korvpalli raame ei leki, ei saa külma- ja alati seisab ohutult!

Kuulutuse number: 8900148

407
Lisatud: 29.02.2024 19:38
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt