Eesti

Kraapimisalus PLAY+, Wenge

36 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tallinn

Kraapimisalus PLAY+ Tšehhi tootjalt Ekomazlicek

Kraapimisala sügavus 30 cm
Pikkus 55 cm
Kõrgus 15 cm

Kraapimisalus PLAY+ on enimmüüdud minimalistlik alus, mis pakub kassidele suurepärast disaini ja palju nalja. Lisaks toimib see kassi mänguasjana!

Kraapimisalus on valmistatud esmaklassilisest viiekihilisest lainepapis ning selle esi- ja tagakülg on puidust vineerist. Ainult see kvaliteetne papp talub teie lemmikloomade kriimustusi pikka aega. Kui kraapimispost on kulunud, saate selle hõlpsalt paberijäätmetena taaskasutada. Olgem oma olemusega arvestavad ja käitugem ökoloogiliselt.

Kui te näete papist kraapimisalust esimest korda, siis mõtlete kindlasti.. NO mis asi see ometi on, see ei pea ju vastu… Aga eksite! Toode võib sõltuvalt kasside arvust ja kraapimisvajadusest vastu pidada aastaid! See pakub suurt kraapimispinda ning kuna tegemist on kõrgendatud kohaga, meeldib kassidele sageli ka sellel lamada. Esialgu võib kassil minna aega tootega harjumiseks. Kui teie kiisu ei saa aru, millega on tegemist ( hoolimata sellest, millise kraapimisega seotud tootega on tegu), siis võib proovida lasta peale veidi Catnip spreid ning kassiga sellel tootel mängida. See lihtsustab kassi jaoks tunduvalt aru saamist, millega on tegu.

PS: Kraapimispostid ja alused on enamasti mõeldud kasside kraapimisvajaduse rahuldamiseks ning seeläbi nende enesetunde parandamiseks, mitte ainuüksi küünte teritamiseks. Kui kassil on küüned kenasti lõigatud ja maniküür kena, siis peavad kõik seda tüüpi tooted palju kauem vastu.

Kohe olemas!

Kuulutuse number: 12572404

62 (+2 täna)
Lisatud: 15.04.2024 15:40
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt