Eesti

Külgevõtmatu pinnaga pann kaanega 24cm, 28cm

185 €

Sisaldab KM

  • Seisukord Uus
Tallinn

Kui tihti vahetate panni? iCook pann lahendab teie pannide vahetamise mure mitmeteks aastateks, kuni 15 aastat kindlasti. Külgevõtmatu pinnaga pann iCook™ kolmekordse kattesüsteemiga, mis tagab söögi valmistamisel ja panni puhastamisel maksimaalse mugavuse. Soovijatele võimalik näidata toidu valmistamist.

Äärmiselt kõrgel temperatuuril plasmaprotsessi teel pinnale kantud titaantugevdus suurendab vastupidavust, tagades külgevõtmatu pinnaga pannide iCook eelmise põlvkonnaga võrreldes viis korda kriimustuskindlama kattekihi.

DuramicTM Kolmekihiline külgevõtmatu pinnaga kattekihisüsteem vastavalt seadusele ei sisalda PFOA-d, niklit, kaadmiumi ega pliid

Külgevõtmatu pinnaga pannid iCook on kahekordse löögikindla ehitusega, mis tagab külgevõtmatule pealispinnale vastupidava aluse.

Külgevõtmatu pinnaga pann toetab tervislikku elustiili, kuna külgevõtmatu pinnaga panni iCook kasutades vajate söögi valmistamiseks väga vähe õli ning panni saab ka õlita kasutada.

Pannid ja pannikaaned sobituvad koos ümberpööratult ohutult kokku, nii säästate hoiuruumi ja väldite külgevõtmatu pinna kahjustamist. iCook pann võib asendada ahju, kus saab küpsetada erinevaid maitsvad ja permed kooke ilma õlita!

Külgevõtmatu pinnaga pann iCook on kahekordse löögikaitsega ehitusega.

Panni ehituses on kokku sulatatud kaks roostevabast terasest plaati, misläbi saadi induktsioonpliidile sobiv alumiiniumist korpus.

Külgevõtmatu pinnaga pann iCook ei kõverdu kasutamise käigus – põhi jääb lamedaks, mis tagab tulemusliku ja tõhusa töö.

Mittenakkuv kattepind võimaldab ohutult küpsetada temperatuuril kuni 230°C (mis on kõrgem, mida söögi valmistamisel tavaliselt kasutatakse).

Alumiiniumi ja terase kombinatsioon sobib kasutamiseks enamusel tavapärastest pliitidest, ka induktsioonpliidil. Alumiiniumist korpus jaotab kuumust väga hästi, mistõttu toit küpseb kiiresti ja ühtlaselt – ka panni seinte ülaosas.

Kuulutuse number: 12092089

530 (+2 täna)
Lisatud: 11.05.2024 12:20
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt