Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Kütteseade Son4sun ,puhur,ventilaator,kaugjuhtimispult.

29 €

  • Seisukord Kasutatud
Tallinn

[energiaklass A+]

e-poe tagastus ,Uus.

Hind poes ca80€

ON4SUN ventilaatorkütteseade Energiasäästlik Vaikne 2000 W keraamiline ventilaatorkütteseade Termostaat Soojendi kaugjuhtimispult PTC 3 režiimi 70° võnkuv 1–9-tunnine taimer ülekuumenemise ja kaldekaitsega 2s kiire soojendus: võimas PTC keraamiline kütteelement ja maksimaalne väljundvõimsus 2000 W võimaldavad soojendada soojapuhuri kiiresti 2 sekundiga. Sobib elu- ja magamistuppa, kontorisse, vannituppa, ühiselamusse, joogastuudiosse jne.
Energiasäästlik vaikne: saate seadistada püsiva temperatuuri vahemikus 10°C kuni 36°C. 3 kütterežiimi (ainult ventilaator / kõrge / madal), kütteseadmel on täpne sisemine termostaadisüsteem. Kohandab jõudlust vastavalt ümbritsevale temperatuurile, et säästa energiat. Viltuse õhuvoolu ja vaikse tuuletehnoloogiaga ventilaatoriratas. 40 dB vaikne kütteseade tagab vaikse kogemuse.
70° Max võnkumine: 70° võnkumine (vasakule ja paremale), saate hõlpsalt juhtida tuule suunda. Aitab jaotada sooja õhu ühtlasemalt toanurkadesse. Kaldus õhuvoolu disain kiirendab temperatuuri tõusu ja ajab talvel külma välja. Peidetud käepide küttekeha hõlpsaks liigutamiseks.
Mitmekordne ohutus: ETL-sertifikaadiga, V0 leegiaeglustav. Sisseehitatud lülituslüliti ja ülekuumenemiskaitse lülitavad kütteseadme välja, kui see ümber läheb või kuumeneb üle. 1-9 tundi taimer. Mitmekordne turvakaitse katab teie ohutud ja küttevajadused.

Kuulutuse number: 11975562

123
Lisatud: 24.08.2023 22:17
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt