Eesti

Kuumaõhusterilizaator NV 210

115 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

Kõrgtemperatuuriline steriliseerija NV-210 on ette nähtud maniküüri- ja pediküürivahendite steriliseerimiseks enne protseduuri. Termosterilisaatori sisemine plokk on valmistatud roostevabast terasest. Seadme sees on spetsiaalne eemaldatav mahuti instrumentide hoidmiseks ja steriliseerimiseks. Kuumaõhusterilisaator NV-210 on varustatud kõigi vajalike funktsioonidega kvaliteetseks steriliseerimiseks.

Taimer + taimeri indikaatorlamp. Taimer võimaldab teil kontrollida steriliseerimisaega, mis määratakse sõltuvalt saastumise määrast ja materjalist, millest instrument on valmistatud. Saadaval on järgmised ajarežiimid: 0 kuni 120 minutit. Kui steriliseerimisaeg on möödas, annab taimer sellest märku helisignaaliga;
Temperatuuriregulaator + tööindikaatorlamp. Temperatuuriregulaatori abil on võimalik seadistada steriliseerimiseks vajalikud temperatuuritingimused. Temperatuur määratakse sõltuvalt tööriista materjalist. Saadaval temperatuurivahemik: 0 kuni 200 ° C. Ainulaadne magnetlülitussüsteem.

Termostaat: 0 kuni 200 ° C
Taimer: 0 kuni 120 minutit
Pinge: 220V
Võimsus: 300W
Mõõdud: 31x18x14 cm
Töökambri maht on 1,8 liitrit.
Sisekambri suurus: 25x12x6 cm
KASUTUSJUHEND
ETTEVAATUSABINÕUD
TÄHELEPANU !!!
Soovitatav temperatuur on 15 minuti jooksul mitte üle 175–180 ° C. Edasi vaadake steriliseerimis kotti peal oleva indikaatorit. Kui aeg ületatakse tugevalt, võivad tööriistad muutuda nüriks!

KASUTAMISEKS ETTEVALMISTAMINE
1. Avage kate ja kontrollige, kas metallnõus on ülalt ja alt kõikides nurkades kaitsekummilindid. Kui leiate selle, koorige see julgelt maha, nii et esimesel käivitamisel pole teil sellest teravat lõhna.
2. Tehke sama metallist põhjaga
3. Tehke ilma tööriistadeta 15 minutit temperatuuril 150 ° C proov. (Kuidas käivitada - allpool)

KASUTAMINE
1. Ühendage toitejuhe sterilisaatori ja pistikupesaga (Euro-pistikupesa).
2. Asetage steriliseeritav instrument roostevabast terasest vanni ja sulgege steriliseerija kaas.
3. Määrake vajalik aeg. Alustage kuiva kuumuse töötemperatuuriga 175–180 ° C 15 minutit! Sellel temperatuuril tapetakse 100% mikroobe ja baktereid.
4. Määrake vajalik temperatuur (sterilisaator lülitub sisse).
5. Punane tuli näitab, et sterilisaator on tööle hakanud.
6. Roheline indikaator näitab, et sterilisaator on hakanud kuumutama (niipea kui see kustub, on sterilisaator saavutanud vajaliku temperatuuri).
7. Punane indikaator kustub - steriliseerija on lõpetanud töö.
8. Avage steriliseerija kaas ettevaatlikult ja haakige kahe rõngaga (komplektis kaasas) kaubaaluse spetsiaalsete kõrvade abil ja eemaldage see ettevalmistatud pinnale.
9. Oodake, kuni seade täielikult jahtub.
10. Seade NV-210 tuleks kasutada ainult vastavalt meie juhist

Kuulutuse number: 10446478

699 (+1 täna)
Lisatud: 09.04.2024 11:01
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt