Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Lääne-Viru maakond, Rakvere linn, Laada 22

2 419.60 € kuus

  • Seisund Uusehitus
  • Kogupind 302.45
  • Korrus 1
Laada 22, Rakvere, Lääne-Virumaa
Rakvere Kesklinnas, uue ning kaasaegse ärimaja esimesel korrusel, anda üürile eraldi sissepääsuga valgusküllane ning esinduslik äripind. Pinnal on tänava pool maast laeni aknad, kõrged laed (5 m) ning suur tõstanduks. Lisaks veel privaatne aiaga piiratud hooviala (210 m2). Hetkel on sissepääs ainult maja küljepealt, kuid on võimalik teha sissepääs ka maja eest. Ideaalne esinduskaupluseks-laoks.

RUUM
Äripind on suurusega 302,45 m2 ning koosneb ühest suurest, kõrgete lagedega ruumist, kus olemas ka tualett ning lisaks poolkorrusest, kus on kontor/puhkeruum ning riietusruumid, dušid ja tualetid. Lisaks kuulub äripinna juurde privaatne aiaga piiratud (210 m2) suletud hooviala, mida saab kasutada, kas ladustamiseks või parkimiseks. Hetkel on suure ruumi põrand betoonist, kuid võimalik katta ka nt vaibaga. Tänu suurtele akendele on palju loomulikku valgust. Kütet võimalik reguleerida vastavalt vajadusele ning ruumis olemas ka korralik ventilatsioon.

KOMMUNIKATSIOONID JA KÕRVALKULUD
Prognoositav üldhalduskulu on 2€/m2 kuus (sõltub teenusepakkujate hindadest), millele lisandub käibemaks. Üldhalduskulu sisaldab: haldamisteenus, andmeside, valvekulu, küttesüsteemi, ventilatsiooni, ja nõrkvoolu hooldus, välikoristus, prügivedu, üldelekter, muru niitmine, akende välipesu. Halduskulule lisandub elekter, vesi ja küte vastavalt tarbimisele.

PARKIMINE
Tasuta parkimine maja ees ja ka maja taga.

LAADA 22 ÄRIMAJA
Tegemist on 2017. aasta suvel valminud kaasaegse kahekordse ärimajaga. Hoonele on väljastatud C klassi energiamärgis, ruumides on pidev sundventilatsioon ning reguleeritav küte ja kliimaseadmed. Lisaks lift, reguleeritud parkimine, IT nõrkvoolu lahendused ka nõudlikele klientidele ning loomulikult hästitoimiv haldusteenus.

Üürihinnale lisanduvad käibemaks ja kõrvalkulud.

Kuulutuse number: 11635857

13
Lisatud: 04.10.2022 18:21
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt