Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Lääne-Viru maakond, Tapa vald, Jootme küla, Oja-Aasa

130 000 €

  • Tube 4
  • Seisund Renoveeritud
  • Kogupind 99.7
  • Korruseid majas 2
  • Maja materjal Puu
Oja-Aasa, Jootme, Tapa vald, Lääne-Virumaa
Müüa talu Lääne-Viru maakonnas, Tapa vallas, Jootme külas. Kinnistu pindala kokku on 12,12 ha ja koosneb:
Haritav maa - 4,68 ha
Looduslik rohumaa - 1,24 ha
Metsamaa - 3,74 ha
Õuemaa - 0,56 ha
Muu maa - 1,19 ha
Eluhoone on ehitisregistri järgi 1958 aastal ehitatud (tegelikult mitukümmend aastat varem). Majas asub tuulekoda, köök, 3 magamistuba, katusealune töötuba, WC ja sahver. Lisaks eluhoonele asub kinnistul veel ka saunamaja, kuur, maakelder, kasvuhoone, laut/kuur/töökoda ja ühe vana hoone vundament. Maja ümber asuv ala on aia ja väravatega piiratud.

Eluhoone tubade põrandat katab linoleum või laminaatparkett. Seinad on värvitud ja laes on puiduliistuga viimistletud tahvelmaterjal (vineer). Välisseinte kattematerjal ja katus on vahetatud 10-15 aastat ning vundament on soojustatud 3 aastat tagasi. Kõik aknad on vahetatud ja paigaldatud on kahekordse klaaspaketiga plastraamidega aknad.

Vesi tuleb salvkaevust (sobib ka joogiveeks) ja sooja vee tuppa saab 50L elektriboileri abil. Kanalisatsiooni vesi läheb 14 m3 metallist kogumispaaki. Kasutada saab tööstusvoolu. Interneti ja TV ühendus on läbi 4G võrgu. Osasid TV kanaleid näeb ka läbi sattelliitantenni. Toasooja annab köögis asuv puupliit ja toas asuv ahi. Suvisel palaval ajal on võimalik kasutada ka gaasipliiti (balloonigaas). Köögis ja eeskojas asub kokku kaks sügavkülmikut ja üks tavaline külmik. Elektriarve suvisel ajal alla 30€ ja talvisel ajal alla 50€.

Puude kuuris ja kuuri kõrval asuvate olemasolevate puudega saab kütta veel mitu aastat. Saunamajas asuva sooja vee katlast tulev vesi soojendab radiaatori abil ka saunamaja eesruumi. Kõige suuremas töökoja/lauda ruumi ühes pooles on võimalik pidada loomi ja linde. Töökojas olemas veel viljajahvatusmasin ja väga suur hulk erinevaid tööriistu ja abitehnikat. Elumaja lähedal asub maakelder ja Makrolon katte ning metallkonstruktsiooniga kasvuhoone. Kinnistul kasvavad õunapuud (7 tk), pirnipuud (2 tk), ploomipuud (3 tk), murelid (5 tk) aroonia ja sõstrapõõsad.

Elumajja jäävad kõik valgustid ja kardinad. Muu mööbli ja tehnika osas tuleb läbi rääkida. Uuele omanikule lähevad ka töökorras olevad traktorid T-16 (punane) puuveokäru ja kultivaatoriga ning MTZ (sinine) lumesaha ning kopaga.

Lähim bussipeatus asub u. 600 m kaugusel. Lähimad kauplused ja koolid ning lasteaiad asuvad Lehtses, Tapal ja Amblas.

Kui tekkis huvi koha peal ka kõik üle vaadata, anna julgelt märku ja lepime sobiva aja kokku. Aitan müüa ka teie olemasoleva kodu ja pakun pankade lepingutasude soodustusi ostu finantseerimise korraldamisel. Küsimuste korral võta kindlasti ühendust.

Kuulutuse number: 10914354

1543
Lisatud: 18.11.2022 09:15
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt