Eesti

Lääne-Viru maakond, Väike-Maarja vald, Vorsti küla, Loomu talu

99 900 €

  • Tube 5
  • Seisund Uusehitus
  • Kogupind 136.8
  • Korruseid majas 1
  • Maja materjal Puu
Loomu talu, Vorsti, Väike-Maarja vald, Lääne-Virumaa
KIRJELDUS
Väike-Maarja vallas ootab uut omanikku väga hubane maja suure õuealaga! Maja ülimalt soodsad kommunaalkulud tagavad muretu elu aastaringselt. Elekter on ainus kommunaalkulu, mille eest tuleb tasuda. Kõik küttekehad on vahetatud umbes 5 aastat tagasi ning majja on paigaldatud efektiivne soojuspump. Kinnistu on ülimalt atmosfäärne ning looduserikkas.

TUTVUSTUS JA PLANEERING
Majas on avar köök, kus saab toitu valmistada nii puuküttega pliidil kui ka elektripliidil. Toad on kõik eraldi ja läbikäidavad ning hubaselt sisustatud. Köögist on võimalik pääseda magamistuppa vaatega maja sissesõidu poole. Kui minna köögist suurde elutuppa, siis sealt võib pääseda järgmisesse väiksesse magamistuppa, kust omakorda saab minna edasi ilusa vaatega verandale. Elutoast teises pool asub, aga väike koridor kust saab minna kas veel ühte magamistuppa või vannituppa. Majas on ruumi ülimalt palju uuele perele sissekolimiseks ning samuti on maja valgusküllane tänu sellele aknad avanevad igas suunas. Sanitaarruum on renoveeritud, sealhulgas on paigaldatud uus dušinurk ja vahetatud põrandad ning plaaditud põrandapinnad. Samuti maja sissepääsu koridorist on võimalik pääseda pööningule, kus on küllalt ruumi asjade hoiustamiseks. Samuti pööning on ka valgustatud.

LIITUMISED JA KÜTTESÜSTEEM
Majas on uuendatud elektrisüsteem ning kõik aknad on vahetatud umbes 5-6 aastat tagasi. Soojuspump tagab mugava temperatuuri kogu majas ning lisaks on võimalik kasutada pliitahju. Kogu majas on uuendatud elektrisüsteem ja juhtmestik ning paigaldatud reoveeseptik koos imbkaevuga.

HOOV JA KINNISTU
Maja ümbritseb suur õueala, mis pakub rohkelt võimalusi aianduseks või loomade pidamiseks. Hoovis asub ka bassein, kus suvepäevi nautida. Kinnistul asub ka tootmishoone, kus hoiustada küttepuid, tegeleda käsitööga või isegi ümber ehitada oma vaate järgi. Tootmishoones on samuti valgustatud pööningu ala. Kinnistu on imeline, kust on võimalik leida ka mesilastefarmi. Hoovist leidub ka väikese kasvuhoone ja väiksema laohoone sissesõidu poolel.

PIIRKOND
Maja asub Väike-Maarja vallas, Vorsti külas, kus saab nautida vaikust ja ülimalt palju loodust. Läheduses on Kiltsi alevik, kus on leidnud aset Kiltsi kool, Kiltsi rongijaam ja mitmed vaatamisväärsused. Samuti ei ole ka palju kaugemal Tamsalu, kus on olemas poed ja muud vajalikud kauplused. Nii Tartu kui Tallinnasse pääseb pooleteise tunniga!

Kui antud piirkond pakub just sulle ja sinu perele huvi, siis võta julgesti ühendust ja lähme koos vaatame sinu uut kodu!

Kuulutuse number: 12756855

106 (+1 täna)
Lisatud: 07.05.2024 09:07
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt