Eesti

Labakindad/kindad naturaalsest villast

25 €

Paku oma hinda

Saadavus: mitu

  • Seisukord Uus
Tallinn

Olemas on erinevaid universaalseid suurusi, mis sobivad peaaegu igale käele.

Mitme paari ostul on võimalikud allahindlused ja eripakkumised ☺️

Meie kindad on valmistatud puhtast villast, tagades maksimaalse soojuse ja kaitse külma vastu. Villakiud säilitavad loomulikult soojust, takistades külma õhu sissetungi.

Pehmus ja õrnus: Materjal mitte ainult ei taga soojust, vaid ka uskumatut pehmust. Teie käed naudivad kindade õrna tekstuuri tunnet, iga liigutus on kerge ja mugav.

Tugevus ja vastupidavus: Villased kindad on tuntud oma tugevuse ja vastupidavuse poolest. See toode saab usaldusväärseks kaaslaseks mitme hooaja jooksul, säilitades oma kuju ja kvaliteedi.

Stiilne disain: Meie kindad pakuvad stiilset ja kaasaegset disaini, sobides nii igapäevaseks kandmiseks kui ka erilisteks sündmusteks. Valige erinevate värvide ja toonide hulgast, mis sobivad teie stiiliga.

Universaalne suurus: Kindad on saadaval universaalses suuruses, sobides enamikule täiskasvanutele. Elastne materjal tagab suurepärase sobivuse, pakkudes maksimaalset mugavust kandmise ajal.

Ärge keelake endale soojust külmal aastaajal. Sukelduge meie kindadesse, mis on valmistatud 100% looduslikust villast, ja naudige hubasust ja mugavust!

Kuulutuse number: 12483396

121 (+3 täna)
Lisatud: 03.05.2024 15:45
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt