Eesti

Laste maasikamaitseline vahutav hambapasta Oralti, 50 ml

6.95 €

Saadavus: rohkem kui 10 tk.

  • Seisukord Uus
Tallinn

Muutke oma laste hambapesu lihtsaks ja nauditavaks protseduuriks meie Oralti vahulise hambapastaga!

See on loodud teie väikeste mugavuse ja ohutuse tagamiseks:
1. Oralti hambapasta eripära on selle vahtjas vorm - see tuleb tuubist välja juba vahuna. See on lapse jaoks väga mugav, kuna pole vaja hambapastat vahule ajada – see on juba kasutamiseks valmis. Enne kasutamist tuleb seda lihtsalt loksutada.
2. Koostises ei ole fluoriidi ega suhkrut, mis teeb hambapesu täiesti ohutuks. Suhkru asemel kasutame looduslikke magusaineid, mis mitte ainult ei anna hambapastale meeldivat magusat maitset, vaid takistavad ka bakteritel neid aineid hapeteks muundamast. Nii saavutatakse antibakteriaalne ja kaariesevastane toime.

Soovitame kasutada kaks korda päevas - pärast hommikusööki ja enne magamaminekut. Enne kasutamist loksutage korralikult. Pigistage vaht kuivale hambaharjale. Puhastage hambaid 2 minutit. Pärast hambapesu ärge loputage suud ning vältige söömist ja joomist järgneva 15 minuti jooksul.

Vahuline hambapasta muudab hambapesu lõbusamaks ja vähem vaevanõudvaks. See on suurepärane lahendus väikelastele, kes õpivad suuhügieeni põhitõdesid. Las hambahooldus saab teie lastele meeldivaks igapäevaseks rituaaliks koos Oralti hambapastaga!

Kuulutuse number: 12730189

32 (+1 täna)
Lisatud: 22.04.2024 15:57
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt