Eesti

Laste mängumatt, kokkupandav, 180 x 200 cm.

45 €

  • Seisukord Uus
Narva

Kahjulike ainete vaba XPE mängumatt: erinevalt EVA vahtmattidest kasutame XPE vahtu, mis on hingavam, pehmem ja paindlikum. Ei sisalda plastifikaatoreid, lenduvaid aineid, mittetoksiline, lõhnatu ja vastupidav, sobib suurepäraselt beebile roomamise teki valmistamiseks.

See roomamismatt on suur (200 x 180) äärtest tugevdatud ja kaasas reisikott. See on beebile turvaline koht mängimiseks siseruumides, näiteks elutoas, magamistoas ja beebitoas, kuid seda saab võtta ka õuetegevusteks. Mitmeid matte saab ka lasteaedades ja lasteaedades kokku voltida, et rahuldada vajadus suure beebide roomamismati järele, et harjutada veeremist, roomamist, kõndimist ja jooksmist.

See kokkupandav beebimängumatt on hea elastsusega ja on hea valik beebide polsterdamiseks, samuti isoleerib niiskust ja summutab kukkuvate mänguasjade müra. Kvaliteetsete trükivärvide abil on mõlemale poolele Montessori põhimõtete järgi mahedates toonides prinditud erinevad lapsepärased loomamotiivid, mis stimuleerivad beebi värvitaju ja arendavad varajast peenmotoorikat.

Mängumatti on lihtne igapäevaselt puhastada ja hooldada. Mängumati pinna oleme katnud vett ja mustust hülgava kilega, et veeplekid sisse ei tungiks ega imenduks. Igapäevast puhastamist saab teha õrnalt niiske rätikuga pühkides ning igapäevane desinfitseerimine pole samuti probleem, et kaitsta beebi tervist.Uanlauo beebi mängumatt on kerge, kergesti hoiustatav, painduv ja kokkupandav, sobib erineva suurusega ruumidesse ning seda saab paigutada diivanite, kappide jms kõrvale, kui seda ei kasutata, mis säästab hoiuruumi ja aitab luua korda teie kodus.

Kuulutuse number: 12667883

52 (+4 täna)
Lisatud: 21.04.2024 01:18
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt