Eesti

LED-fotovalgustite komplekt

40 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tallinn

Lai kasutusala: meie nelja haruga valgustuskomplekti saab hämardada vahemikus 2800–6500 K valge valgusega, sooja valge valgusega ja sooja valgusega ning heledust saab reguleerida 10 tasemeni. See sobib kosmeetikutele, ripsmetehnikutele, tätoveerijatele, küünekunstnikele, fotograafidele jne, ere valgustus ilma silmade väsimiseta.

Igakülgselt reguleeritav täitevalgusti: vooliku konstruktsioon on tugeva vastupidavusega ning seda ei ole lihtne soovikohaselt keerates murda ja longu, nii et nelja haruga valgustil on erinevad täitevalguse nurgad ja see parandab pildistamise efektiivsust.

Käed-vabad disain: eemaldatava vooliku ja telefoniklambriga saate keskenduda videoõpetuste, toiduesitluste, selfide, tiktoki ja YouTube'i tegemisele ilma telefoni käes hoidmata.

Kerge ja kaasaskantav: see valgustuskomplekt kaalub alla 2 kg, alumiiniumist statiiv on kindel ja stabiilne ning hoidiku kõrgust saab reguleerida vahemikus 60-160 cm, mis sobib väga hästi kasutamiseks ripsmevalgustitena, tätoveeringuvalgustitena ja toodete pildistamiseks. valgus.

Kõrge heleduse reguleerimine: kaugjuhtimispuldiga varustatud lambi heledust saab juhtmevabalt reguleerida. Seda saab nupuga reguleerida maksimaalse heleduseni ning vastavalt vajadusele saab valgustada ka lambihoobade arvu. Sellel on taimeri funktsioon; Ja seal on kaks valgusefekti: küünlavalgus ja välklamp.

Kuulutuse number: 12516164

113 (+2 täna)
Lisatud: 23.04.2024 11:00
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt