Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

LED IC Adresseeritavad ribad

Hind määramata

Paku oma hinda

Saadavus: mitu

Tallinn

Vastupidiselt tavalisele ribale võib adresseeritav LED-riba luua väga erinevaid lahendusi ja efekte.

Aadresseeritav riba iga LED-i juhitakse eraldi.

Igal aadressilindi dioodil on spetsiaalne mikrokiip, mis on võimeline töötama arvutist vastuvõetud signaali ja teisendama selle miljoniteks värvitoonideks.

Aadressilinti kasutatakse sageli meediumifassaadides, kasiinodes, baarides, klubides, kuid üsna sageli võib seda kasutada ka tavalistes interjöörides.

LED-aadressilindid on vahemikus 5 kuni 12 V, 15 LED-i meetri kohta kuni 144, tagalaud võib olla kas must või valge ning IP20 kuni IP68 on ka erinev kaitse niiskuse ja kahjustuste eest.

Linti saab juhtida professionaalsete programmide (MADRIX) abil, samuti on müügil tavalised kontrollerid, juhtimine võib toimuda kas telefonist või puldist.

Aadressilintide paigaldamine nõuab kõrgelt kvalifitseeritud spetsialisti!

✓Pakume elektripaigaldisteenuseid. Kvalifitseeritud elektrik, kellel on tunnistused ja kes on spetsiaalselt koolitatud töötama madalpingeseadmetega.

Meil on selles valdkonnas laialdased kogemused, tehtud on palju tööd.  Me teostame kõik ideed ja töötame välja ainulaadse projekti just teile!

✓Meie kauplusest leiate suurima valiku konkurentsivõimeliste hindadega alumiiniumprofiile ja LED-ribasid, millest me saame vastavalt teie tellimusele valmistada individuaalselt moodsat lampi.

Asume 

Tallinn, Punane 1

 

 

 

Kuulutuse number: 10295974

139
Lisatud: 05.07.2021 15:28
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt