Eesti

LED riba RGB 5m

12 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

►Dimmeeritav – kaugjuhtimispult sisaldab rohkem kui 20 värvi, nagu roheline, punane, valge, sinine ja 6 dünaamilist režiimi, samuti mitut isetegemise režiimi reguleerimiseks. Reguleerige valgusriba värvi või heledust vastavalt oma meeleolule ja huvidele, looge oma ainulaadne värv.

►Kõrge kvaliteet – LED-ribal on kasutatud kvaliteetseid LED-lambi helmeid ja täiustatud SMD 5050 LED-kiipi, mistõttu on LED-riba ülikõrge kuumakindlus ja tarbib vähem energiat, kiirgab eredamat valgust ning selle kasutusiga on kuni 50 000 tundi. .

►Kasutage mitut stseeni: RGB LED-ribad sobivad kogu sisekujundusega ja neid saab kasutada restoranide, magamistubade, treppide, köökide, verandate, kappide, lagede, arvutilaudade, elutubade ja baaride kaunistamiseks, eriti sobivad jõuludeks, Halloweeniks, peod ja muud festivalid ja üritused. Valgusribad on ideaalsed kingitused perele ja sõpradele. 5M LED-riba ei ole veekindel. Seetõttu soovitame kasutada siseruumides.

►Lihtne paigaldamine - Valgusriba tuleb lõigata mööda lõikenoolt, et ülejäänud valgusriba ei saaks vigastada (valgusriba pistikuga), kaasas 5 võimsat 3M teipi. Märkus: Enne valgusriba paigaldamist peate pühkima kinnituspinna nii, et see ei saaks kergesti maha kukkuda.

Palju seadistamisvõimalusi.

Kuulutuse number: 11680609

421 (+2 täna)
Lisatud: 28.04.2024 02:19
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt