Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Lego Creator Expert Ghostbusters™ ECTO-1, 10274

150 €

Tallinn

Kui oled filmi „Tondipüüdjad™“ fänn, on meil sulle just õige komplekt – LEGO® Ghostbusters ECTO-1! Unusta igapäevaelu stress ja naudi kvaliteetset iseolemisaega, ehitades „Tondipüüdjate“ filmidest tuttava ümberkujundatud kiirabiauto 1959 Cadillac Miller-Meteori LEGO versiooni.

Õudselt head detailid
See ECTO-1 mudel põhineb filmil „Tondipüüdjad: Pärand“ ning sisaldab töötavat roolisüsteemi, salaluuki, kummituslõksu, väljaulatuvat tagumist laskuriistet, prootonkahurit ning originaalauto lahedaid detaile, näiteks kuulsat Tondipüüdjate logo.

Ehitusprojekt sulle
Sul pole selle ehitatava mudelautokomplektiga mängimise nautimiseks vaja tervet LEGO komplektide kollektsiooni. Sul peab laual olema lihtsalt veidi ruumi ja taustal võiksid mängida ka mõned Tondipüüdjate-teemalised lood. See LEGO autokomplekt kuulub inspireerivate LEGO ehituskomplektide kollektsiooni, mis on mõeldud täiskasvanutele, kes armastavad suurepärast disaini. See on ka suurepärane Tondipüüdjate-teemaline kingitus iseendale või mõnele tuttavale mudeautoehitajale, kes otsib järgmist ehitusprojekti.

See on ülim ECTO-1 ehituskomplekt LEGO® klotside ja filmi „Tonidpüüdjad™“ fännidele, kes soovivad ehitada järgmist mudelautot või lihtsalt lõõgastuda kaasahaarava hobiprojekti seltsis.

See pole filmi „Tonidpüüdjad™“ teemaline mänguasi. See on täiskasvanutele mõeldud autokomplekt, mis sisaldab töötavat roolisüsteemi, kummituslõksuga salaluuki, väljaulatuvat laskuriistet, lisaks liigutatavat kummitusdetektorit ja muid paranormaalseid tuvastusseadmeid.

Kas sinu jaoks on detailid kõige tähtsamad? Tänu kumerale esiklaasile, moodulitest roolile ja Tondipüüdjate™ kaunistusega klotsile näeb see autentse kujundusega komplekt sinu kodus või kontoris suurepärane välja.

See ECTO-1 mudelauto sobib hästi nii Tondipüüdjate™ fännidele kui ka LEGO® armastajatele, pakkudes täiskasvanutele tundideks naudingut ja põnevat ehituselamust. See on suurepärane kingitus kõigile, kes armastavad ehitada mudelautosid.

ECTO-1 on 22,5 cm kõrge, 47 cm pikk ja 16,5 cm lai, sisaldades autentseid detaile, mida saad uhkusega demonstreerida.

Kuulutuse number: 10627290

218
Lisatud: 18.06.2021 13:20
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt