Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

LEGO Super Mario Mario seikluste alustusrada 71360

54.99 €

Tallinn

LEGO Super Mario Mario seikluste alustusrada 71360

Koosneb: 231 osast

Karbi mõõdud: 32 x 26 x 9 cm

Lapsed saavad selle LEGO® Super Mario™ Mario seikluste alustusraja (71360) abil ühendada päriselus jõud oma lemmiktegelasega. See komplekt sisaldab LEGO Mario™ figuuri, kes reageerib koheselt sündmustele LCD-ekraanide ja kõlari kaudu. Mängijad teenivad virtuaalseid münte, liigutades LEGO Mariot starditorult lipuvardani keerutamise, pilveplatvormide, ? ploki ning Goomba ja Bowser Jr. figuuridega peetavate superlahingute kaudu. Paiguta klotsid ümber, et luua uusi tasemeid.

Täiustatud mäng

Tasuta LEGO Super Mario rakendus pakub selle laste mänguasja jaoks täiustatud mänguvõimalusi. See sisaldab ehitamist hõlbustavaid suumimis- ja pööramistööriistu, soovitab ehitamiseks ja mängimiseks muid loomingulisi viise ning hõlmab turvalist foorumit, kus ideid sõpradega jagada.

Piiramatu Mario!

LEGO Super Mario komplektid sobivad hästi nii üksinda mängimiseks kui ka üksteisega võistlemiseks, tuues armastatud tegelaskuju pärismaailma. See alustusrada ja laienduskomplektid pakuvad piiramatult väljakutseid ning arendavad probleemide lahendamise oskusi.

Kuulutuse number: 10447327

29
Lisatud: 26.10.2020 18:31
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt