Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

LEGO Tiibklaver Grand Piano 21323, UUS

320 €

Tallinn

• Lubage trummipõrina saatel uhkusega tutvustada kõige esimest täielikult liigendatud LEGO® tiibklaverit! Naudi LEGO kontsertklaveri mudeli oma kätega loomist ja mängi seejärel muusikat rakenduse LEGO Powered Up kaudu.
• LEGO® Idease tiibklaveril (21323) on eemaldatav 25 klahviga klahvistik, autentne haamrifunktsioon, liikuvad summutid ja pedaal, ning mootor. Pärast rakendusega LEGO Powered Up ühendamist saad sellel mängida viisi ise või automaatselt.
• Naudi selle väga keeruka mudeli autentseid detaile – ülemist kaant, mille saab avada täpselt nii, nagu tõelisel tiibklaveril, avatavat klahvistiku kaant ja klaverijalgade rattaid, lisaks reguleeritava kõrgusega pinki.
• Kui otsid loomingulist ehitusprojekti, siis see 3662-osaline mudeliehituskomplekt sobib sulle ideaalselt. Nii et võta aeg maha ja unusta stress, keskendudes keerulisele väljakutsele, mis annab sulle uut energiat.
• Klaver on suletuna 22,5 cm kõrge, 30,5 cm lai ja 35,5 cm sügav. Stiilne ese sinu koju või töökohta ning ühtlasi ka lahe kingitus muusikutele, muusikaarmastajatele, pianistidele ja asjaarmastajatele.
• Tasuta rakenduses LEGO® Powered Up tiibklaveri mängimisfunktsioonide aktiveerimiseks vajad kuut AAA-patareid (ei kuulu komplekti). Vali automaatrežiim või kasutajarežiim ja vajuta klahve ise.
• Selged juhised aitavad sul enesekindlalt ehitada ja protsessi tõeliselt nautida isegi siis, kui sa pole LEGO® mudeleid varem ehitanud. Kaasas on ka kohvilaua stiilis brošüür selle tiibklaveri komplekti fännist kujundaja ja muu kohta.
• See täiskasvanutele mõeldud LEGO® Idease ehituskomplekt kuulub inspireerivate mudelikomplektide kollektsiooni, mis on mõeldud nutikatele asjaarmastajatele, kellele meeldivad kaasahaaravad, praktilised ehitusprojektid.
3662 osa

Kuulutuse number: 10627971

116
Lisatud: 18.06.2021 22:05
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt