Eesti

LG 6 Motion Direct Drive FH4G7TDN1. 8kg.

190 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Kasutatud
Tallinn

Eestlaetava LG FH4G7TDN1 pesumasina tõhus ja vastupidav otseajamiga mootor garanteerib madala energiakulu.

Täitevõimsus: Pesumasinal on suur täitevõime 8 kg, seega sobib ideaalselt ka suurematesse majapidamistesse.

Programmid: LG pesumasin pakub laias valikus pesuprogramme, sealhulgas puuvillane, mitmesugune pesu, voodipesu, tundlikule nahale mõeldud pesu, beebiriided, spordirõivad, pesumasin Power Wash 60, villane ja Quick Quick 30.

6 Motion Direct Drive Motor: pesumasinal on LG 6 Motion Direct Drive mootor, mis suudab traditsioonilise ühe trumli pöörlemise asemel teha kuus erinevat pööret. Erinevates pesuprogrammides on kombineeritud kuus erinevat pöörlemisliigutust, nii et igale tekstiilitüübile leitakse parim pesumeetod. LG otseajamiga mootoril on 10-aastane garantii.

Nutikas diagnostika: LG on muutnud klienditeeninduse veelgi lihtsamaks! Enam pole vaja remondimehe saabumist oodata. Nutikas diagnostika annab tõrke korral lihtsalt ja arusaadavalt nõu, mis pesumasinal viga on ja kuidas seda ise parandada. Rakendus Smart Diagnosis on allalaadimiseks saadaval Androidi ja iOS-i nutitelefonidele.

Suur ekraan: suur LED-ekraan näitab programmi ja funktsioone, muutes masina kasutamise lihtsaks ja intuitiivseks.

Taimer: Mugav taimeri funktsioon võimaldab pesuprogrammide käivitamist mitme tunni võrra edasi lükata. See võimaldab teil pesu pesta igal ajal, kui see teile sobib.

Lapselukk ei lase pesuprogrammi ajal pesumasina seadistusi muuta. Seadme ja ukse funktsioonid on varustatud lapselukuga.

Regulaarne hooldus: Parimate pesutulemuste tagamiseks on soovitatav pesumasina trumlit korrapäraste ajavahemike järel puhastada. Trummel on kergesti puhastatav kõrgtemperatuurse pesuprogrammiga (soovitatav temperatuur 85-90 kraadi) ilma pesuta ja sobiva pesupesemisvahendiga.

Kuulutuse number: 11313843

715 (+2 täna)
Lisatud: 27.03.2024 11:27
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt