Eesti

LIHAVEISEFARMI ja PIIMAVEISEFARMI SEADMED Trussivarustus

105 €

Paku oma hinda

Tallinn

Latrid varssadele grupiboksid varssade pidamiseks
LATRID VARSSADELE
Grupiboksides pidamise süsteem vahetataval alusmatil

Seda süsteemi kasutatakse väikestes (100-200-pealistes) lehmalautades, varsalautades, reeglina kasutatakse kinnisperioodiaegsete lehmade pidamiseks. See süsteem on samuti mugav kasutamiseks poegimisosakondades. Suurt tähtsust omab piisava ruumi nõude järgimine ühe looma kohta. Sõnniku eemaldamise sagedus sõltub lehmalauda töökorraldusest ja alla laotatava alusmati kogustest. Alusmati puhastamist teostatakse alati mobiilse tehnika abil. Vastavad seadmed varssade ja lehmade latrite ja grupiviisilise pidamise jaoks tarnitakse nii kuumtsingitud kujul, pulberpolümeerkattega kui ka toorel kujul ning värvitakse kohapeal pärast paigaldamist."

"NUUMAFARM (SEADMED VEISTE NUUMAMISEKS) SSL NUUMAMINE

Tasuv äriidee kaasaegsetele põllumajandusettevõtetele - nuumamissüsteemi loomine (veiste nuumamine) suure hulga liha saamiseks lühikese tähtajaga. Terve hästi söödetud veis on võimeline saavutama elusmassi kuni 450 kg ja rohkem looma üheaastaseks saamisel, mis on väga kõrge tootlusega ja soodustab nuumloomade arvu suurenemist.

Sobivate ruumide olemasolul lehmade pidamiseks eramajapidamistes võib tegeleda veiste nuumamisega ja laiendada selle valdkonna tegevust kasumi suurendamise eesmärgil. Kvaliteetse noore liha müümine ei ole keeruline, turud ja toitlustusettevõtted ostavad seda sisse pidevalt.

Kõrge tulususega ettevõtlus veiste nuumamise valdkonnas liha tootmise eesmärgil toob eramajapidamiste omanikele suurt kasumit."

Kuulutuse number: 11781078

1445 (+5 täna)
Lisatud: 31.03.2024 13:20
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt