Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Logitech Z623

90 €

  • Seisukord Kasutatud
Tallinn

Suured julged 2.1 helid. THX sertifikaat tähendab usaldusväärset kvaliteeti - kõlarid vastavad THX sertifikaadi saamiseks vajalikele rangetele jõudlusstandarditele. Te saate nii kuulda kui tunda 200 vatti (RMS) võimsaid helisid, mis elustavad muusikat, filme ja mänge. Mitme pistiku ja sisseehitatud kõrvaklappide pesaga on lihtne saada suurepärast heli kuni kolmest heliseadmest. Kahest satelliitkõlarist ja võimsast subwooferist koosnev hõlpsasti kasutatav süsteem pakub suuri helisid - ka suurtes ruumides. Tänu fikseeritud juhtimisseadmetele on teil võim: saate helitugevust ja bassi oma maitse järgi suurendada või vähendada.

Funktsioonid:

Kõlarid vastavad THX® sertifikaadiks nõutavatele rangetele jõudlusstandarditele - seega on tagatud usaldusväärne kvaliteet.

200 vatti (RMS) võimsusega saate kuulata nii suure helitugevusega kui soovite. Nii kuulda kui tunda on muljetavaldavaid helisid, mis muusika, filmid ja mängud ellu äratavad.

Tänu RCA-pistikule, 3,5 mm pesale ja sisseehitatud kõrvaklappide pesale on lihtne saada suurepäraseid helisid kuni kolmest heliseadmest.

Võimas ja hõlpsasti kasutatav kahe satelliitkõlari ja võimsa subwooferiga 2.1-süsteem pakub suuri helisid - ka suurtes ruumides.

Sisseehitatud juhtnuppude abil saate bassi helitugevust suurendada või vähendada oma maitse järgi.

RMS koguvõimsus: 200 W

Subwoofer: 130 W RMS

Satelliidid: 2 x 35 W

Tippvõimsus kokku: 400 W

Sageduskarakteristik: 35 Hz - 20 kHz

Kuulutuse number: 11249968

89
Lisatud: 03.07.2022 16:15
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt