Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Longboard uus

85 €

Saadavus: mitu

Tallinn

Fractals

Tõenäoliselt olete rula juba näinud. Ka Longboard liigub. See on ka tavalisest uisust pikem laud, mis on varustatud nelja suure ja pehme rattaga. Kui rula on suures osas ette nähtud hüppamiseks, siis on longboard mugavaks liikumiseks. Saate sellega sõita pikki vahemaid, üsna suure kiirusega. Kasu tervisele Longboardi valivad mitte ainult äärmuslikud inimesed, vaid ka tervisliku eluviisi toetajad. Sellisel laual sõitmisel on inimkeha jaoks palju positiivseid omadusi, nimelt:

1) põletatakse liigseid kaloreid;

2) paraneb üldine füüsiline ettevalmistus;

3) areneb tasakaalutunne ja liigutuste koordinatsioon

4) parandab moraali ja meeleolu, tulenevalt sellest, et inimene naudib ratsutamist;

5) omandatud painduvus ja elastsus liigestes ja sidemetes, mis mõjutab positiivselt luustikku;

6) suurendab keha vastupidavust;

7) mõjutab positiivselt südame-veresoonkonda. Täna on tervisliku eluviisi järgimine väga moes. Kombineerides seda ekstreemspordi ja värskes õhus viibimisega, saate terve keha ja hea tuju.

a) Teie ohutus! Pärast päikeseloojangut sõitmine toob võlu iga sõitja ellu. Pole vahet, kas sõidad mõnuga või jälgid oma marsruuti, liiklusohutuse tagavad mõlemal laudade suspensioonil olevad helkurid. Teie lauda näete kaugelt.

b) Chips ilmub isegi spetsialistide seas. Kummikaitserauaga kaitsmise tehnoloogia tagab teie lauale kaitse haugude ja kukkumise eest.

c) Pika valides saate rõhutada oma isikupära, ainulaadset tahvlit, mida kellelgi maailmas pole. Käsitöö - tähelepanu detailidele. Kunst olla eriline.

Need mudelid on mõeldud kaalule kuni 75 kg.

 

Tootmine on võimalik teile individuaalselt. Arvestame teie soove (Kaal, värvid, suurus, kuju, disain)

 

53927103

Kuulutuse number: 10072280

180
Lisatud: 22.06.2020 17:30

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt