Eesti

Looduslikud tooted Sri Lankalt

3.90 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

LINK SAMAHAN SP BALSAM 20G.

Kirjeldus:

Valud ja külmetushaigused on tavalised vaevused, mis takistavad meie igapäevast elu. Tänapäeva kiire elutempo mõjutab ka mõnda neist vaevustest, teisisõnu, „mida me teeme ja kuidas me teeme” võib olla enamiku meie ees seisvate valude peamine omadus. Seetõttu võivad need takistused mõjutada igaüht meist olenemata eluetapist, kuna me kõik püüame selle kiire elustiiliga žongleerida ega ole valmis nende tõttu takerduma.

Link Samahan SP Balm on ainulaadne taimne palsam, mis sisaldab aja jooksul testitud Ayurveda taimseid koostisosi ja looduslikke eeterlikke õlisid, mis tagavad kiire, ohutu ja tõhusa leevenduse valudele ja külmetushaigustele. Link Samahan SP palsami eeliseks on see, et see on tähelepanuväärne kombinatsioon ajaliselt testitud Ayurveda teadmistest, mis on segatud kaasaegse teaduse ja tehnoloogiaga, et pakkuda ohutust ja tõhusust.

Ettepaneku tõhusus põhineb traditsioonilises meditsiinis tuvastatud 15 taimse koostisosa ainulaadse kombinatsiooni sünergilisel mõjul, et pakkuda kiiret, ohutut ja tõhusat leevendust valudele, valudele ja külmetushaigustele. Külmetushaiguste korral harjutavad tarbijad ninakinnisuse leevendamiseks sissehingamist, mida Link Samahan SP Balm tõhusalt komplimenteerib. Paljudes piirkondades, mille puhul Link Samahan SP Balm on teadaolevalt efektiivne, on liigesevalud, lihasvalud, nikastused, verevalumid, marrastused, põletikud.

Link Samahan SP palsam:

Täiustatud ja tõhus, testitud 15 taimset toimeainet, mis pakuvad sünergilist leevendust tänu ravimite kiirele vabastamisele, et tagada tõhusus

Kiire ja tõhus tegevus

Meeldiv Aroom.

Lihtne pealekandmine ja hajutatavus

Ohutu nahale

Kaal: 20 g.

Taimsed koostisosad:

Ocimum sanctum L. (Maduruthala – lehed) ekstraktid

Gynandropsis pentaphylla (L.) DC. (Wela – jätab)

Alpinia galanga (L.) Sw. (Aratta – risoom)

Aegle marmelos (L.) Corr. (Beli – lehed)

Vitex negundo L. (Nika – lehed)

Caesalpinia bonduc (L.) Roxb. (Kumburu – lehed)

Wintergreeni eeterlikud õlid

Cajeput, Eukalüpt

Citronella

Must pipar

Nelk Bud

Teepuu ja looduslik mentool ja kamper

Tõhus vahend:

Peavalud, migreen, sinusiit, külmetus, ninakinnisus, tonsilliit ja kurguvalu, kangus kael, krambid, liigesevalud, lihasvalud, seljavalud, verevalumid, nikastused, põletikud, muud valud, marrastused ja nahaärritused, menstruatsioonivalud, põletikud hammustused, sealhulgas sääsed

Päritoluriik:

Sri Lanka 🇱🇰

Kaup on kõik laos olemas.

Kuulutuse number: 11644404

334 (+1 täna)
Lisatud: 30.04.2024 16:50
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt