Eesti

Loomakasvatusfarmide sisustus Veisefarmi seadmed

125 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tallinn

FECH pakub laudasisustust ketistatud ja ketistamata lehmade ja noorloomade pidamiseks: latter kett kokkupandav söödalava Headlock söödalava söödaeraldajad individuaalpuur vasikate profülaktoorium poegimislatter hobuste pidamise latter hobuselatter piire fikseeritav söödalaua rest isefikseeruv söödarest väljatõmbeventilatsiooni reguleeritava süsteemiga katusehari jalutusplatsid, galeriide üleminekud roostevabast terasest soojendusega jooturid 100-1200-pealise SSL farmi Projekt. Ühe kuumtsingitud latri hind - 100-150 euro.

FECH ettevõtete grupp on kaasaegne arenev organisatsioon, mis tegeleb loomapidamise ja põllumajanduse terviklahenduste väljatöötamise, rakendamise ning nõustamisega. Meie spetsialistide poolt on loodud 100-6000-pealiste loomapidamiskomplekside "võtmed kätte" tüüpprojektid SSL, aga ka sigade ja kitsede pidamiseks. Projekteerime, ehitame, rekonstrueerime lühikeste tähtaegadega mistahes keerukusastme ja suurusega põllumajanduskomplekse. Uute konstruktiivlahenduste rakendamine (metall- ja puitkarkassid, sandwich-paneelid, väljatõmbeventilatsiooni reguleeritava süsteemiga katusehari, latrisisustus) tagab keskkonnanormide järgimise, optimaalsed loomapidamise tingimused ja loomade tootlikkuse kasvu.

FECH ETTEVÕTETE GRUPP PROJEKTEERIB JA EHITAB ERINEVA KEERUKUSASTMEGA METALLKONSTRUKTSIOONIDE RAJATISI.

Meie ettevõte pakub halduse, põllumajanduse ja tööstuse sihtotstarbega hoonete ning ehitiste kompleksprojekteerimise teenust erineva keerukus- ja vastutusastmega.

Ettevõtte arengu algetapis oli firma tegevussuunaks projekteerimine MK ja DMK staadiumil. Täna teostame projektitööde terviklahendusi projekteerimise mistahes etapis alates eskiisitöödest kuni töödokumentatsioonini.

Tegeleme väljatöötamisega nii oma allüksuste kaudu kui ka võtame enda kanda peaprojekteerija funktsiooni, mis hõlmab projekteerimisprotsessi juhtimist. Teostame projekteerimist järgmistes punktides:

- maaeraldise planeerimiskorralduse skeem (põhiplaan);
- arhitektuurilahendused;
- konstruktiivsed ja mahulised planeerimislahendused (raudbetoonkonstruktsioonid, metall- ja puitkonstruktsioonid);
- insenerivõrgud ja -süsteemid;
- ehituskorralduse projekt.

Kuulutuse number: 11785549

323 (+2 täna)
Lisatud: 02.05.2024 14:55
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt