Eesti

LOT! Nulaxy 720 magnetiline autotelefoni hoidik

10 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

Magnetiline kokkuklapitav telefonihoidik: Väike kokkupandav magnetiline autotelefoni hoidik, mille kõrgust ja nurka saab vastavalt soovile reguleerida ning hõlpsaks hoiustamiseks kokku panna. Magnettõmbejõuga autotelefoni hoidik on 60 korda tugevam ja värinavastane.

Suurepärane disain: telefonihoidikut saab pöörata 720°, telefonihoidjat saab pöörata mis tahes nurga alla või pöörata nutitelefoni või seadet vastavalt oma soovile. Parema vaatenurga saavutamiseks saate telefoni asetada vertikaalselt või horisontaalselt.

Lihtne paigaldada: 720° pööratav kokkupandav autotelefoni hoidik, lihtne paigaldada, tööriistu pole vaja. Lihtsalt eemaldage telefonihoidja põhjast kile. Rebi maha ilma jälgi jätmata või autot kahjustamata.

Võimas magnet: 6 tugevat magnetit, kokkupandav disain, stabiilne ja libisemiskindel, ühe käega töötamine, magnetjõud vabaneb aeglaselt ja neeldub automaatselt, ükskõik kuidas raputate, see ei kuku maha. Ja see ei mõjuta signaali.

Mitmeotstarbeline: sellel kvaliteetsel kompaktsel metallist autotelefonihoidikul on tugev imemisjõud ja seda saab kasutada mitmel viisil. Saate seda kasutada mööbli, kontori, auto ja muu jaoks. Universaalne telefonihoidik, mis ühildub kõigi nutitelefonidega.

Seisukord : UUS

Pood "SaleZone Outlet" Ümera keskus 2 korrus (Laagna tee 80,Tallinn, Box 9)
E-L Kokkuleppel, Пн-Сб По договоренности
Küsi eelnevalt saadavust!Спросите наличие товара заранее!
Saatmise võimalus, возможность отправки!

Kuulutuse number: 12782513

58 (+1 täna)
Lisatud: 22.05.2024 08:47
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt