Eesti

LOT! Õlipihusti, õlidosaator Auyeetek 180 ml

15 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

Õlipihusti ja -dosaatori komplekt: Auyeetek Kitcheni klaasõlipudeli dosaatori ja õlipihusti komplektiga saate süüa diskreetselt, tervislikult ja elegantselt. Sisaldab 500 ml lekkekindlat äädika dosaatorit õli või äädika jaoks ja 180 ml klaasist õlipihustit.

Täpsed õlikontrolli lahendused: meie pumbaajamiga õlipihustiga ei pea te enam kasutama aerosooliga täidetud toiduvalmistamispihusteid, kuna meie pihusti loob peene udu ilma ohtlike raketikütusteta. Lisaks ei pea te oma salatite eest liiga palju muretsema. Meie õlipudel on varustatud õlimahutiga, mis tagab täpse täitmise ja mõõtmise kontrolli.

Mitu kasutust: võite täita pihustuspudeli mis tahes vedelikuga, nagu õli, äädikas, sidrunimahl, vein jne.

Naudi kõike vajalikku ühes pakendis: tänu täpsele õlikogusele maitseb salat täpselt nii, nagu soovid. Täitmiseks, mõõtmiseks ja väljastamiseks vajutage jaoturi nuppu. PIHUSTI Pumbake korki umbes 10 korda ja umbes 20 sekundi jooksul tekib mõnus udu, mis tekitab õhukese õlikihi.

Üheaastane garantiilubadus: asendage uue pihustiga, kuna see on tootekvaliteedi probleem. Inimkahju ei arvestata. Lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust.

Seisukord : UUS

Pood "SaleZone Outlet" Ümera keskus 2 korrus (Laagna tee 80,Tallinn, Box 9)
E-L Kokkuleppel, Пн-Сб По договоренности
Küsi eelnevalt saadavust!Спросите наличие товара заранее!
Saatmise võimalus, возможность отправки!

Kuulutuse number: 12784160

61 (+1 täna)
Lisatud: 23.05.2024 07:24
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt